VESELJE

Kate Middleton je teta, Pippa je rodila

Kate in William sta navdušena.
Fotografija: Kljub visoki nosečnosti je Pippa Middleton za petkovo poroko princese Eugenie obula pete, le nekaj dni zatem pa je rodila. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Kljub visoki nosečnosti je Pippa Middleton za petkovo poroko princese Eugenie obula pete, le nekaj dni zatem pa je rodila. FOTO: Guliver/Getty Images

Na isti dan, ko je Kensingtonska palača uradno potrdila, da bosta britanski princ Harry in Meghan Markle spomladi naslednje leto prvič postala starša, je Pippa Middleton, sestra Harryjeve svakinje Kate Middleton, prvič postala mamica.

Pippa, ki je očarala svet s svojo zadnjico na poroki svoje sestre, je povila dečka v ponedeljek ob 14. uri. Ob rojstvu je bil težak 3,9 kilograma, na svet pa je prijokal v isti bolnišnici kot njegova bratranca George (bodoči britanski kralj), Louis in sestrična Charlotte, otroci Kate in princa Williama.

Fotografi so v ponedeljek ujeli Pippo in njenega moža Jamesa Matthewsona, kako prihajata v bolnišnico tri ure pred porodom. Drugače kot Kate 35-letna Pippa ni trpela zaradi nosečniške slabosti. Iz Kensingtonske palače so sporočili, da sta William in Kate navdušena zaradi Pippe in Jamesa, ki sta se poročila lani.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije