KRALJEVI DVOR

Kaj razkriva njuna govorica: Meghan in Harry nista iskrena?

Strokovnjakinja za govorico telesa ima svojo razlago.
Fotografija: Meghan in Harry zaljubljena kot še nikoli? FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Meghan in Harry zaljubljena kot še nikoli? FOTO: Getty Images

Meghan Markle je presenetila bejzboliste z nenapovedanim obiskom na tekmi lige MLB v Londonu. Vsi so pričakovali samo njenega soproga princa Harryja, a se mu je na srečanju med moštvoma Boston Red Sox in New York Yankees pridružila še vojvodinja Sussekška, ki je pred osmimi tedni rodila sina Archieja, piše The Mirror.

FOTO: Getty Images
FOTO: Getty Images

Strokovnjaki za govorico telesa trdijo, da sta se Meghan in Harry dotikala, kot da še nikoli nista bila toliko zaljubljena in da rojstvo malega Archieja ni pustilo sledi na njunem odnosu. Držala sta se za roke, se nežno gledala, in bila objeta. »Delovala sta kot mlad zaljubljen par,« trdi Judi James.

FOTO: Getty Images
FOTO: Getty Images

»Oba sta zelo sproščena, si izmenjujeta nežne poglede in Meghan nenehno obrača glavo proti njemu.« Jamesova meni, da sta se za takšno obnašanje dogovorila, da bi javnosti pokazala, da sta v dobrih odnosih, potem ko je bila Meghan zaradi obnašanja svojega moža na tradicionalni paradi Trooping the Colour na robu joka. »Kaže, da imata uradni dogovor, da bosta delovala, kot da sta sveže zaljubljena.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije