NADALJEVANJE

Junija že četrti Svet igrač

Animirani film se bo nadaljeval z vrnitvijo lika Bo Peep. Sodelovanje je potrdila večina članov prvotne ekipe.
Fotografija: Nekoč sta bila zelo dobra prijatelja.
Odpri galerijo
Nekoč sta bila zelo dobra prijatelja.

V ponedeljek je Disney objavil kratek napovednik nadaljevanja ene najbolj uspešnih animiranih franšiz Svet igrač, ki je leta 1995 kot prvi povsem računalniško ustvarjeni animirani film pisal zgodovino. Četrti del bo obudil enega najbolj posrečenih likov pastirice Bo Peep, ki smo jo nazadnje videli leta 1999 v Svetu igrač 2.
Sodelovanje je potrdila prvotna ekipa, tudi Tim Allen.
Sodelovanje je potrdila prvotna ekipa, tudi Tim Allen.

V 10-sekundnem videu imata osrednjo vlogo znova kavboj Woody (slovenski Jelko) in astronavt Buzz Lightyear (slovenski Ken Kozmoblisk), potem pa se nenadoma pojavi Woodyjeva dolgo izgubljena punca Bo. Bila je eden izmed vodilnih likov prvega in drugega dela Sveta igrač, nato pa v začetku tretjega dela iz leta 2010 izvemo, da jo je lastnik Andy oddal: ko odide študirat, igrače pristanejo v otroškem vrtcu.
Bo Peep v novi podobi
Bo Peep v novi podobi

Pri Disneyju so zdaj razkrili, da bo imela pastirica zelo veliko vlogo v nadaljevanju, ki bo na velika platna, tudi slovenska, prišlo junija. »Woody (glas mu je posodil Tom Hanks) je bil od nekdaj samozavesten, dobro ve, kje je njegovo mesto. Njegova prva naloga je od nekdaj skrbeti za svojega gospodarja, naj bo to Andy ali Bonnie,« so pojasnili pri Disneyju.


V prihajajočem delu ima Bonnie doma izdelano igračo Forky (Tony Hale), ki je prepričana, da je navadni kos smeti, zato se Woody odloči pokazati, da ni tako. Ko gre Bonnie z družino na potovanje, se zgodijo nepričakovani obrati in Woodie sreča izgubljeno prijateljico Bo Peep. Spomnimo se, da je temu posrečenemu liku glas posodila Annie Potts, ki je trenutno eden najbolj prepoznanih televizijskih obrazov, saj igra babico v nadaljevanki Mladi Sheldon. Tudi v prihajajočem delu bo igrala Bo.
Nekoč sta bila zelo dobra prijatelja.
Nekoč sta bila zelo dobra prijatelja.

»Po letih samostojnosti se bosta Bo in njen pustolovski značaj znova podala na pot. Woody in Bo spoznata, da sta si zelo različna, kar se tiče življenja kot igrači, a kmalu ju združijo bistveno večje težave.«


O liku Bo je Annie povedala: »Ona je moderna, neodvisna, sposobna in samozavestna. Bo je bila napisana in ustvarjena, da bi navdihovala. Uspelo ji je premagati največje izzive življenja z dostojanstvom. K temu stremim tudi jaz.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije