Z GLAVO NA ZABAVO

Jared Leto navdušil z žurom brez alkohola

Oskarjevec s festivalom Mars Island obnorel južne sosede. Obiskovalcev kljub vrtoglavim cenam vstopnic ni manjkalo.
Fotografija: Jared Leto je z zasedbo 30 Seconds to Mars navdušil tudi na Hrvaškem.
Odpri galerijo
Jared Leto je z zasedbo 30 Seconds to Mars navdušil tudi na Hrvaškem.

Med številnimi zvezdniki, ki so letošnje poletje pustili svoj pečat na Hrvaškem, je tudi oskarjevec Jared Leto. Toda igralec, ki si je najprestižnejšo nagrado prislužil z vlogo v Klubu zdravja Dallas, in glasbenik pri naših južnih sosedih ni prav veliko zapravljal, pravzaprav je veliko več zaslužil, saj je na otoku Obonjan pri Šibeniku organiziral večdnevni glasbeni festival.
Obiskovalcem, ki so morali za vstopnico seči globoko v žep, cena se je namreč začela pri 1300 evrih, pa ni ponudil le dobre glasbe: udeleženci so lahko na prizorišču spali, denimo, v štiriposteljnem šotoru s skupnimi toaletnimi prostori, kakovostno in okusno jedli, meditirali in izvajali jogo ter seveda spoznali številne nove prijatelje ter nabrali dragoceno znanje na delavnicah dobrega počutja. Ali se celo družili z zasedbo Thirty Seconds to Mars, za kar je bilo seveda treba kupiti najdražjo vstopnico, in to za 5700 evrov! Da bi pritegnili čim več obiskovalcev, so organizatorji ponudili tudi možnost obročnega odplačevanja.

Glasbo združuje z velnesom.
Glasbo združuje z velnesom.

Mars Island: Croatia, ki je letos potekal že petič (a pri naših južnih sosedih prvič, saj je bil doslej venomer v Kaliforniji), je tako v minulih dneh glasbo povezal z velnesom, žur s sprostitvijo, druženje z meditacijo, po poročanju medijev pa tistih, ki so bili pripravljeni odšteti pravo premoženje za udeležbo, ni manjkalo. Očitno pa nihče ni pogrešal alkohola, saj je ta na tem festivalu v nasprotju z drugimi dogodki, ki so letos popestrili, marsikdaj pa tudi pokvarili družabno dogajanje na Hrvaškem, prepovedan.
Zasedbo Thirty Seconds to Mars sta leta 1998 ustanovila brata Jared in Shannon, ustvarili pa so že pet albumov v slogu alternativnega rocka. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije