NOVA PRILOŽNOST

Igralec in pevka šokirala vse: za valentinovo sta se zaročila

Katy Perry bo dala zakonu še eno priložnost. Z Orlandom sta se spoznala na zabavi leta 2016.
Fotografija: Zaročni prstan FOTO: Fb
Odpri galerijo
Zaročni prstan FOTO: Fb

Glasbenica Katy Perry je včeraj potrdila, da se je na valentinovo zaročila s svojim fantom Orlandom Bloomom. Slavni igralec je s Katy v razmerju približno tri leta, s tem da sta se vmes večkrat razšla. Novica o zaroki je bila objavljena na strani na facebooku njene mame, skupaj z vrsto fotografij. Pod posnetki je bil napis: »Poglejte, kdo se je včeraj zaročil.« Na eni od fotografij lahko vidimo objokano Katy, ki stoji pod lokom v obliki srca, medtem ko jo igralec objema. Na nekem drugem posnetku stoji na odru, Orlando pa ima v roki mikrofon. Pevka je oblečena v rožnato kreacijo Alessandre Rich, na prstu pa ima rožnati zaročni prstan. Tudi njeni nohti so pobarvani rožnato, da se lepše podajo prstanu. Potem so tukaj še velikanski uhani v obliki srca in tudi takšen pas, kar pomeni, da je Katy velika ljubiteljica dneva zaljubljencev. No, zadnjega ne bo tako hitro pozabila.

Zaroke pa še nista uradno potrdila njuna medijska predstavnika. »Jaz sem zelo pragmatična in logistična oseba, ne fantaziram o stvareh. Poročila sem se, ko sem bila stara 25 let. Zdaj sem stara 34 let. To je bilo pred skoraj desetimi leti. Danes nisem prepričana, da sem prava oseba za zakon, biti celo življenje samo z enim, to ni zame. Danes sem druga oseba kot nekoč,« je nedavno izjavila Katy. Govorila je seveda o spodletelem zakonu z Russellom Brandom. »Resnično mi je bilo všeč. Bilo je novo, zabavno in vznemirljivo potovanje. A sem si všeč, kakršna sem zdaj. Verjamem, da se stvari dogajajo z razlogom.«

Lanskega oktobra so Orlandovi prijatelji namignili, da bi se lahko igralec kmalu opogumil. Vsi imajo radi Katy. Zvezdnika sta se spoznala januarja 2016 na zabavi po podelitvi zlatih globusov. Marca 2017 sta se razšla, uradno naj bi si oba zaželela malo več prostora. A jima ni uspelo dolgo ostati samska, saj so ju decembra istega leta opazili na skupnih počitnicah na Japonskem. Uradno sta obuditev razmerja objavila februarja 2018. Pop zvezdnica je bila z Russellom poročena od oktobra 2010 do julija 2012. Orlando je bil med letoma 2010 in 2012 poročen z avstralskim modelom Mirando Kerr, s katero ima sina Flynna Chrisopherja, ki je star osem let. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije