ŠOKIRANI

Beckhamova sestra nasilna do partnerja

Nogometaš naj bi Joanne plačeval odvetnike, zaradi katerih njegova nečakinja svojega očeta niti ne pozna Enoletna Peggy je božič preživela s stricem, ne z očetom.
Fotografija: Sestri naj bi plačeval odvetnike, ki Krisu preprečujejo dostop do hčerke. Foto: instagram
Odpri galerijo
Sestri naj bi plačeval odvetnike, ki Krisu preprečujejo dostop do hčerke. Foto: instagram

Kot Unicefov ambasador se David Beckham bori za boljši jutri otrok sveta in njihove pravice. A čeprav bi moral imeti vsak otrok pravico do tega, da s svojimi starši splete vez, naj bi bil prav Beckham eden pomembnejših in odločilnih členov v zgodbi, v kateri je njegova enoletna nečakinja Peggy v minulega pol leta le enkrat videla svojega očeta. Odkar sta se nogometaševa mlajša sestra Joanne in njen zdaj nekdanji partner Kris Donnelly aprila lani, le pet mesecev po rojstvu njune prvorojenke, razšla, naj bi bili namreč zvezdnikovi zelenci tisti, s katerimi si Joanne plačuje odvetnike in bivšemu preprečuje dostop do malčice. »Že vse leto se borim, a se bojim, da proti Beckhamovim nikoli ne bom mogel zmagati,« je pojadikoval Donnelly, ki je hčerko videl le na njen prvi rojstni dan na začetku decembra. Za božič pa jo je, čeprav naj bi bilo dogovorjeno drugače, namesto njega pestoval zvezdniški stric.

Udarila ga je z daljincem

David uživa zakonsko srečo, v kateri so se mu rodili štirje otroci, že skoraj polnih 20 let, a njegova mlajša sestra tovrstne sreče v ljubezni žal nima. Ljubosumje naj bi ji skoraj nemudoma, ko ji je pod srcem začelo rasti novo življenje, ušlo izpod nadzora. »Sprva je to pripisovala hormonskemu neravnovesju, toda bila je prepričana, da skočim v posteljo z vsako žensko, ki jo pogledam. Tudi če sem pogledal le njihove fotografije na instagramu ali če sem prijateljici namenil par besed. Zasipavala me je z vrsto groznih telefonskih sporočil, njene obtožbe so vselej vodile v prepir,« se je odprl Donnelly. »Prepovedala mi je celo obiskovanje telovadnice, prepričana, da zahajam tja le, da bi ugajal drugim ženskam. Med najinim razmerjem sem se zredil za dobrih 12 kilogramov. Dlje ko sva bila skupaj, hujše je postajalo. Tega nisem več zdržal.« Čeprav je razmerje končal po fizičnem obračunu.


Njune ljubezni naj bi bilo dokončno konec le malce po prepiru, v katerem je Kris staknil modrico in zaradi česar je policija zaslišala športnikovo sestro. »Prepir je začela Joanne. Obrnil sem se, ko me je po obrazu udarila z daljincem za televizijo. Takoj sem se pobral,« se je zdaj odprl Kris, ki je zatočišče pred partneričinim nasiljem našel pri prijatelju. A kljub temu ni ubežal z nadzorom obsedeni in z ljubosumjem prežeti Joanne, ki naj bi ga, ocenjuje, nato poklicala okoli 45-krat, da je zaradi nadlegovanja poklical policijo. »Policist je videl modrico in mi svetoval, naj jo ovadim,« pripoveduje in dodaja, da se je vse začelo, ker naj bi mu vzela mobilnik in mu brala sporočila, prepričana, da ji natika rogove. Ali da se najmanj spogleduje z drugimi.

Beckham ne drži besede

Kaplja čez rob je bilo domače nasilje, a položaj naj bi se začel zaostrovati s prihodom male Peggy 8. decembra 2017. »Skrb za dojenčico, izčrpanost in skrbi so vrgli senco na njuno razmerje. Vse več sta se prepirala in se razšla v prepričanju, da je tako še najbolje za Peggy,« je povedal vir. A če sta se z mislijo na hčerino dobrobit morda poslovila, naj bi Joanne na to kaj hitro pozabila. Ali pa je začela verjeti, da je za malčico najbolje, če očeta niti ne pozna, saj jo je Kris od aprila videl le enkrat, za njen prvi rojstni dan. Čeprav se že vse mesece bori, da bi bil stalno prisoten v njenem življenju. Te dni s pomočjo odvetnikov, prej pa je za pomoč prosil Davida, ki mu je obljubil, da mu bo pomagal. »Imela sva resen, oseben pogovor. Davida je namreč skrbelo, da ne bi medijem izdal katerih družinskih skrivnosti. Obljubil sem mu, da o njegovi družini ne bom govoril, on pa mi je v zameno obljubil pomoč, namreč da bo sestri priskrbel pomoč, s katero bo sprevidela, da otrok potrebuje tudi očeta. A žal se je izkazalo, da ni moški, ki bi držal besedo.« Še več, namesto Krisa je bil David tisti, ki je božič preživel z malo Peggy, sestri pa naj bi plačeval odvetnike, ki delajo vse, da bi Donnellyja dokončno izrinili iz punčkinega življenja. Organizacija Fathers 4 Justice, ki se bori za pravice očetov samohranilcev, je zato Beckhama, Unicefovega ambasadorja za pravice otrok, ogorčeno obtožila dvojnih standardov in licemerstva.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije