ZANIMIVO

Bizaren razlog bogatašinje za nadomestno materinstvo

V drugi sezoni resničnostne televizijske oddaje, v kateri glavno vlogo igra Paris Hilton, je 42-letnica spregovorila o rojstvu svojih otrok in priznala, da bi z veseljem bila noseča.
Fotografija: Imata sina in hčer. FOTO: Profimedia
Odpri galerijo
Imata sina in hčer. FOTO: Profimedia

A ker se njeno življenje in življenje moža Carterja Reuma odvija vsem na očeh, sta se družino odločila zasnovati in povečati s pomočjo nadomestne mame.  

»To je bila nedvomno težka odločitev,« je priznala pred kamerami.

Podjetnica, ki je dejstvo, da je po sinu pozdravila še hčer London, oznanila na zahvalni dan ter tako z novico presenetila tudi družino, je dodala: »A moje življenje je preveč javno in nisem želela tvegati ter tako ogrožati sebe in še nerojenega otroka.«

Dejala je, da bi z veseljem doživela izkušnjo nosečnosti, občutek, kako v njenem trebuhu raste dete, in občutila brce ter okusila vse te posebne trenutke. Vendar sta z možem zaradi zdravja in varnosti sklenila izbrati nadomestno mamo, ki je v tajnosti donosila njunega biološkega sina Phoenixa. Ta šteje deset mesecev, na enak način sta dobila hčerko.

»Čeprav sta torej otroka biološko moja in Carterjeva, ju nisem donosila jaz.«

Njen mož je potrdil besede zvezdnice in izpostavil skrbi ter dvome o varnosti otrok in družine tudi v prihodnosti.

»Zdaj imava s Paris družino in otrokoma želiva, da med odraščanjem ne bi bila znana le kot otroka Paris Hilton. Razmišljava o njuni varnosti.

Ko se odpraviva na sejem, je razumljivo, da kdo pristopi in za fotografijo prosi Paris, povsem nekaj drugega je, če kdo sili v otroka v vozičku.

Mislim, da res ne veva, kaj vse bova doživela na tej poti, a trudila se bova sproti premagovati izzive, ki se bodo na njej porajali.«

Zvezdnica je pred drugo sezono svoje resničnostne oddaje Zaljubljena Paris za People sicer povedala, da komaj čaka, da jo ljudje vidijo kot mamo.

Razkrila je, da bi rada imela tri otroke, sestrico za starejša dva, in da se veseli, da bo oboževalcem pokazala naslednjo stopničko življenja: »Doživeli bodo res globok vpogled v moje življenje in dojeli, kakšna mama sem.«

Oboževalci se lahko po njenih besedah veselijo vse ljubezni, ki jo razdaja, dejstva, da je pripravljena trdo delati, skratka, nova sezona bo povsem nova izkušnja:

»V njej bo vsega: od izdaje mojih spominov, pripovedovanja o družinskem življenju, videti bo, kako je moja mama prvič videla Phoenixa, prikazani bodo še številni drugi posebni trenutki.

Veselim se, da bodo gledalci videli res vse, kar se dogaja v mojem življenju. Veselim se svoje materinske dobe. Občutek imam, da bo to najboljši čas do zdaj.«

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije