Adelina ločitev je strogo varovana skrivnost

Z odtujenim možem si delita skrbništvo nad sinom. Predporočne pogodbe nista podpisala.
Fotografija: Njuni ljubezni je odklenkalo lani.
Odpri galerijo
Njuni ljubezni je odklenkalo lani.

Romantično in morda nekoliko naivno je srce predala Simonu Koneckiju. Ko sta po šestih letih ljubezni 2017. zakorakala pred oltar, je bila Adele očitno prepričana o večnosti njune ljubezni, zato brezmadežnosti nežnih čustev ni hotela kaziti s praktično predporočno pogodbo. To pa zna eno najuspešnejših pevk, katere premoženje je ocenjeno na 176 milijonov evrov, zdaj pošteno udariti po žepu.

Močno je shujšala – nekateri menijo, da občutno preveč. FOTO: Twitter
Močno je shujšala – nekateri menijo, da občutno preveč. FOTO: Twitter
Kajti čeprav so Simonovi prijatelji v luči lanske ločitve zatrjevali, da je moralen moški, ki ga ne žeja po njenih zelencih, se je žal vse premnogokrat že izkazalo, da lahko denar na plan privleče manj laskavo plat posameznikovega značaja. Toda če se bo tudi med Adele in Simonom vnela borba za njeno premoženje, bosta vedela le onadva. Britanska pevka je namreč dosegla, da bo potek in razplet ločitvenega postopka ostal skrivnost. Vsakdo, ki bo med njuno ločitvijo dobil vpogled v zvezdničine finance in posle, bo moral po sodniškem odloku podpisati pogodbo o molčečnosti.

Lansko pomlad je počilo. Govorice, da med zaljubljencema škriplje, so se izkazale za več kot utemeljene, saj sta se po menda že nekaj mesecih ločenega življenja sklenila raziti. Kar se je izkazalo za pravilno odločitev, da je hotela zvezdnica septembra lani njuno zgodbo končati tudi uradno in je zaradi nepremostljivih razlik zagnala ločitveno kolesje. Vseeno pa naj bi odtujena zakonca ostala v prijateljskih odnosih in naj bi se hitro dogovorila, da bosta skupaj vzgajala sinka Angela, ki se jima je rodil pred sedmimi leti. Adele je hitro začela urejati tudi bolj praktično plat propadlega zakona in je, morda v znak dobre volje, na bivšega prepisala njun losangeleški dom, vreden 8,5 milijona evrov. A kakšna bo usoda preostanka njenega premoženja, bo zdaj v rokah odvetnikov in sodnika. Toda Simon bi se vsaj teoretično lahko polastil kar polovice njenih skoraj 180 milijonov.


Strinjala sta se glede deljenega skrbništva nad Angelom, istih misli sta o zasebnosti ločitve. Slednje je zdaj potrdil sodnik. Vse, kar vsebuje kakršne koli informacije, povezane s financami, prodajo in posli, bo ostalo skrbno varovana skrivnost. Kdor koli, torej verjetno odvetniki, pa bo dobil vpogled v to, bo moral podpisati pogodbo o molčečnosti. »Zvezdniške ločitve se lahko vlečejo dolga leta in se spremenijo v umazano vojno za denar. Simon in Adele si tega nikakor ne želita. Oba bi rada, da vse, povezano s koncem njunega zakona, ostane skrivnost, v prvi vrsti zaradi njunega sina,« je povedal vir. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije