NOVA PODOBA

Mark Jacob Cavazza navdušil kot platinasti blondinec

Nekateri so ga primerjali z legendarnim raperjem.
Fotografija: Mladi raper si je dal lase pobarvati zaradi nekega snemanja, a očitno so mu tako zelo všeč, da se še ni vrnil k svoji naravni barvi.
Odpri galerijo
Mladi raper si je dal lase pobarvati zaradi nekega snemanja, a očitno so mu tako zelo všeč, da se še ni vrnil k svoji naravni barvi.

Mlajši sin igralca Sebastiana Cavazze Mark Jacob je pri rosnih 21 letih doživel marsikaj, zagotovo pa ga je najbolj zaznamovala lanska izkušnja, ko je nekaj mesecev preživel na Finskem, v vojski.

Tudi kot temnolasec je znal ženskam pošteno zamajati tla pod nogami.
Tudi kot temnolasec je znal ženskam pošteno zamajati tla pod nogami.
»Vojska je bila zame izkušnja zunaj cone udobja, v tuji državi, tujem jeziku, ki mi je v pol leta dala paradoksalno svobodo in odprla nov predal misli ter znanja,« je o neizprosnem načinu življenja povedal mladenič, ki prihaja iz znane igralske družine, a pod umetniškim imenom Vazz išče svoj slog in mesto pod soncem. Mladi ga obožujejo, sploh ljubitelji dobrega rapa so zadnje mesece navdušeni nad njegovimi stvaritvami, saj so njegove pesmi polne poetičnih in kompleksnih besedil ter vizije in strasti. Na njegovi ustvarjalni poti pa ga zvesto spremljajo tudi goreče oboževalke, ki jih je Mark navdušil s svojo novo podobo.

Pravzaprav ne čisto novo, saj si je dal temne lase v platinasto blond pobarvati že pred časom, a se je šele pred kratkim z njimi pokazal tudi na instagramu, kjer so ga nekateri že primerjali z legendarnim ameriškim raperjem Eminemom.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije