SODELOVANJE

Vroče slovenske lepotice so očarale slavnega Balkanca

Legendarni rocker Alen Islamović in slovenski glasbenik Rusko Richie sta predstavila videospot. Njuna stvaritev je navdušila prisotne, Alen pa upa, da se bo pesem slišala do Makedonije.
Fotografija: Vroče plesalke iz skupine Exquisites FOTO: BLAŽ VATOVEC
Odpri galerijo
Vroče plesalke iz skupine Exquisites FOTO: BLAŽ VATOVEC

Legendarni rocker Alen Islamović, ki je pred leti navduševal kot član skupin Divlje jagode in Bijelo dugme, je znova obiskal našo prestolnico. Svojega drugega obiska Ljubljane v letošnjem poletju se je neizmerno veselil, saj je v četrtek zjutraj luč sveta ugledal njegov novi videospot za pesem Džaba džaba, ki jo je posnel s slovenskim glasbenikom in avtorjem Ruskom Richiejem.
Alen in Rusko sta zadovoljna z izdelkom. FOTO: ARHIV IZVAJALCA
Alen in Rusko sta zadovoljna z izdelkom. FOTO: ARHIV IZVAJALCA

Premiere so se udeležili številni slovenski glasbeniki in drugi znani obrazi, med njimi Miki Vlahović iz skupine Victory, Miha Hercog, slovenski glasbeni producent in avtor ter partner pevke Saše Lendero, Frenk Nova, nekdanji glasbeni urednik Dragan Bulič, lepotica Tina Gaber, ki je nastopila v videospotu, ter številni drugi. Videospot je prisotne tako navdušil, da sta ga morala glasbenika zavrteti še enkrat, ob tem pa nista skrivala zadovoljstva nad pozitivnim odzivom.

»Odličen je. Najbolj sem se bal, da bi zasenčil našo glavno igralko Tino, toda to se na srečo ni zgodilo. Dejstvo je, da videospot poudarja njeno lepoto v naravi,« je bil Alen zadovoljen po premieri. Zadovoljen je tudi Rusko: »Občutki so fenomenalni. Fenomenalen je bil že začetek te zgodbe, dogovor med nama z Alenom. Alen je profesionalec in glede na to, da je v življenju in dolgoletni karieri že marsikaj doživel, sem še posebno navdušen nad tem, da mu ni bilo prav nič težko, ko smo ustvarjali. Niti danes mu ni bilo težko zgodaj vstati in se pripeljati v Ljubljano na premiero,« pohvali glasbenega kolega.


»Pri njem mi je najbolj všeč, da se odzove v pravem času in trenutku,« še dodaja slovenski glasbenik. Videospot sta posnela v enem dnevu, Alen pa je zadovoljen z ekipo, ki je sodelovala pri njegovem nastajanju. »Povedali so mi, kakšna oblačila naj prinesem s seboj, in jaz sem jih prinesel. Vse drugo je bila igra. Če zna človek igrati, se lahko vse skupaj odvija zelo hitro, sicer bi ga lahko snemali tudi sedem dni. Če poznaš tematiko, zahteve ustvarjalcev ter vizijo režiserja, je vse skupaj veliko lažje. V takem primeru gresta človeku dobro od nog in rok celo igra in ples,« pravi Alen.

Z Ruskom se zasmejita, da imata ples v krvi. V videospotu so nastopile tudi tri izjemno privlačne slovenske plesalke iz skupine Exquisites, med njimi je postavna svetlolaska Svetlana Cigoj, ki je v šovu Zvezde plešejo plesala s Primorcem Frankom Bajcem. »Iskreno, zelo mi je žal, ker jih nisem videl oziroma spoznal,« razočarano pove Alen, ki je svoj del posnel zelo hitro, saj se mu je mudilo.


»Če bi jih spoznal, bi v Ljubljani zagotovo ostal dlje,« se zasmeji legendarni rocker. O svojih vtisih je spregovorila tudi Tina Gaber in nam zaupala, da vloge ni sprejela takoj. »Ljudje me velikokrat prosijo, da bi nastopala v videospotu, toda jaz sem že malce stara za to, imam namreč 33 let. To ni moj primarni cilj v življenju,« se zasmeji lepotica in doda, da je Ruskovo ponudbo sprejela takoj, ko je pesem slišala, saj je vedela, da bo postala hit. Tudi vloga ji je bila pisana na kožo, saj je Tina svoje kadre posnela v naravi. Že sedem let je namreč veganka, zato je bila presrečna, da se je lahko družila z živalmi.
V glavni vlogi se je znašla lepotica Tina Gaber, nekdanja misica, danes pa lobistka. FOTO: YOUTUBE
V glavni vlogi se je znašla lepotica Tina Gaber, nekdanja misica, danes pa lobistka. FOTO: YOUTUBE

»V videospot sem želela dati del sebe. Živali, ki jih Balkanci sicer jedo, sem želela predstaviti na malce drugačen način. Bilo je noro,« se spominja nepozabnega snemanja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije