HONEY BOY

Shia LaBeouf v novem filmu igra svojega očeta

Paparaci so zvezdnika ujeli med snemanjem Honey Boya Kot otrok je bil razpet med slavo in alkoholizmom
Fotografija: Upodablja lastnega očeta.
Odpri galerijo
Upodablja lastnega očeta.

Shia LaBeouf je za film Honey Boy korenito spremenil svoj videz. Zvezdniku so morali za vlogo njegovega očeta Jeffreyja razredčiti lase in ga postarati. Treba je priznati, da je bil 31-letni igralec, ki ga poznamo iz filmov o Transformerjih, prepričljiv v umazanih kavbojkah in črtasti srajci, ko so ga paparaci v četrtek ujeli na prizorišču snemanja v kalifornijskem mestu Panorama City. Vendar je srajco kmalu odložil in se preoblekel v motoristična oblačila.


Film Honey Boy pripoveduje resnično življenjsko zgodbo o očetu Jeffreyju, ki je ves čas na drugi strani zakona, in njegovem sinu, ki je uspešen hollywoodski igralec. Shia je povedal, da je bil razpet med snemanjem oddaje za televizijsko hišo Disney in obiskovanjem srečanj anonimnih alkoholikov, ki jih je obiskoval njegov oče. »Z očetom sem hodil na kliniko za odvajanje, to je bil moj vrtec,« se spominja zvezdnik. »Potem sem šel v službo, to je bilo moje življenje.«


Lani se je zaradi alkoholizma tudi sam zdravil, takrat je tudi spregovoril o stvareh iz preteklosti. Spoznal je, da veliko njegovih težav izvira prav iz odnosa z očetom. »To se vedno vrača, zasmrdi. Veliko mojih težav izvira iz tega. Ta tip je moj bencin.« Njegova mama Shyna, za katero pravi, da mu pomeni vse, se je od očeta ločila, ko je bil star komaj tri leta. Pri devetih letih se je zgodila ena najbolj pretresljivih stvari v njegovem življenju, saj je bil priča, ko so njegovo mamo posilili. »Ko sem šel lani na zdravljenje, so mi rekli, da trpim za posttravmatskim stresnim sindromom, ki je posledica vsega nasilja, ki sem mu bil priča kot otrok.« Shia je bil že večkrat v navzkrižju z zakonom, predvsem zaradi nasilništva, popivanja in motenja javnega reda in miru.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije