TRADICIONALNI VIKEND

Narodno-zabavni vikend v Begunjah

V zibelko Avsenikove glasbe že desetletje od blizu in daleč privablja ljubitelje pristne kvintetovske glasbe.
Fotografija: Veseli Begunjčani pripravljajo tradicionalni narodno-zabavni vikend s pestro zasedbo drugih ansamblov. FOTO: Matjaž Kosmač
Odpri galerijo
Veseli Begunjčani pripravljajo tradicionalni narodno-zabavni vikend s pestro zasedbo drugih ansamblov. FOTO: Matjaž Kosmač

Ta konec tedna bo v Begunjah na Gorenjskem zelo pestro, saj se obeta tradicionalni narodno-zabavni vikend, ki v zibelko Avsenikove glasbe že desetletje od blizu in daleč privablja ljubitelje pristne domače kvintetovske glasbe.

Nastopili bodo izvrstni ansambli iz Slovenije, Nemčije in Italije, ki bodo poskrbeli za odlično glasbo in nepozabno vzdušje v prireditvenem šotoru v Begunjah na Gorenjskem.

Že ta petek od 18. ure bodo večer priredili Veseli Begunjčani, v soboto pa se jim bodo na odru pridružili tudi Okrogli muzikanti, Ansambel Roberta Zupana, Hišni ansambel Avsenik, Ufinger 6 in Godba na pihala Mengeš. V nedeljo se bodo glasbeni nastopi začeli že ob 11. uri, ko bodo, poleg gostiteljev Veselih Begunjčanov, nastopili Slovenski muzikantje, Slovenski zvoki, Amersee kwintet iz Nemčije, Ansambel Wankmüller, Aleksi Jercog s prijatelji iz Italije, domači ansambel Svizci ter Mengeški veterani godbe na pihala z Janezom Perom.

   

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije