KONCERT

Jan Plestenjak se vrača na dan žena

Osmega marca bo priljubljeni pevec zapel vsem slovenskim ženskam.
Fotografija: Naš priljubljeni pevec ne skriva dejstva, da močno pogreša nastope na odrih, pred svojimi oboževalci in oboževalkami. FOTO: JOŽE SUHADOLNIK
Odpri galerijo
Naš priljubljeni pevec ne skriva dejstva, da močno pogreša nastope na odrih, pred svojimi oboževalci in oboževalkami. FOTO: JOŽE SUHADOLNIK

Legenda slovenske glasbene scene, ki je v 28-letni karieri dosegel že skorajda vse, za dan žena pripravlja prav posebno presenečenje. Kljub številnim aktivnostim in natrpanemu urniku si avtor mnogih glasbenih hitov vedno vzame čas za tisto, kar mu je najbolj pri srcu – za svoje najbližje, glasbo in seveda tudi oboževalce.
Naj bo letošnji dan žena nekaj posebnega! FOTO: PROMOCIJSKI MATERIAL
Naj bo letošnji dan žena nekaj posebnega! FOTO: PROMOCIJSKI MATERIAL

Dan žena je mednarodni praznik žensk, ki ga v približno 100 državah praznujejo vsako leto 8. marca. Je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk, Jan Plestenjak pa ga želi letos še dodatno popestriti. Obeta se nam posebno intimno doživetje z Janom Plestenjakom, ki ga boste lahko spremljali z domačega kavča, prek spleta.


Vstopnice za koncert, ki ga je omogočil naš najboljši sosed Mercator, so že v prodaji prek spletne strani Eventim, kupite pa jih lahko tudi na Petrolu, OMV, v Trafikah 3dva in na Pošti Slovenije. Udeleženci boste povezavo prejeli na e-mail naslov, ki ga navedete ob nakupu. Eden od najuspešnejših slovenskih glasbenikov vseh časov je pretekle mesece, ko smo bili večino časa primorani preživeti v zavetju svojih domov, izkoristil za kreativno ustvarjanje. Ob začetku pomladi namreč s svojo spremljevalno skupino pripravlja prav poseben online koncert, ki bo posvečen ženskam.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas