USPEŠNICA

VIDEO: Nika Zorjan še nikoli bolj vroča

Prekmurska zvezdnica na vrhuncu sezone z novo poletno uspešnico.
Fotografija: Pesem je predstavila z vročim videospotom. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Pesem je predstavila z vročim videospotom. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM

Čeprav je duet Nike Zorjan in Isaaca Palme že deset tednov zapored na prvem mestu najbolj predvajanih slovenskih skladb lestvice SLOTOP 50, simpatična prekmurska zvezdnica ne počiva.



Na vrhuncu poletne sezone je namreč na radijske postaje poslala pesem z naslovom Na plažo! Videospot je Nika posnela na Sardiniji, v refrenu pesmi pa je uporabila delček svojega prepoznavnega melodičnega dialekta in tako nadaljevala svoje poslanstvo. »Ponovno sem vključila nekaj prekmurskih besed, a zgolj kot začimbo. Enostavno deluje zelo eksotično, kar je za poletno uspešnico tudi svežina za poslušalce,« nam je ob izidu pesmi zaupala simpatična Nika.



Zanjo je pesem Na plažo nekaj posebnega tudi zato, ker je njena sestra Eva Zorjan soustvarila besedilo. »Moja mlajša sestra je del moje glasbene zgodbe, največja podpornica in tudi spremljevalna vokalistka v moji zasedbi. Ko sem ekipi, s katero delam, pokazala besedilo, je takoj padla ideja, da pesem še letošnje poletje posnamemo in jo izdamo. Zelo se veselim odziva poslušalcev in gledalcev,« je dejala Prekmurka in nam še zaupala, da bodo že konec tedna pesem izdali tudi na Hrvaškem, in sicer v hrvaškem jeziku, v tej različici pa sta svoj delež prispevala znana hrvaška youtuberja Svenky in Rasta.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije