PREVARA

Šokantni vzrok odpovedi koncerta Enriqueja Iglesiasa pri sosedih

Priljubljeni pevec bi moral v Zagrebu nastopiti 1. decembra.
Fotografija: Enrique Iglesias je odpovedal koncert v Zagrebu. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Enrique Iglesias je odpovedal koncert v Zagrebu. FOTO: Reuters

Glasbenik Enrique Iglesias (44) bi moral v začetku decembra nastopiti v zagrebški Areni, natančneje 1. decembra. Nedavno pa je stran za prodajo kar ustavila prodajo, ker naj bi se pojavile organizacijske težave, poroča 24sata. Hrvaški mediji poročajo, da so odpovedani tudi koncerti v Latviji in Belorusiji. Promotor koncerta ArtBG naj ne bi upošteval pogodbenih obveznosti in zato je prišlo do odpovedi.

»Spoštovani kupci vstopnic za koncert Enriqueja Iglesiasa, na žalost vas obveščamo, da je koncert, ki bi se moral odviti v Zagrebu, odpovedan. Koncert je odpovedal izvajalec, ker organizator ni izpolnil svojih pogodbenih obveznosti do izvajalca. Žal nam je zaradi nastalih zapletov. Zavedamo, se kako ta situacija vpliva na kupce. Zagotavljamo vam, da nam ni vseeno in da se trudimo po najboljši močeh najti rešitev po pravni in zakonski poti, ki bi nam omogočila, da pridobimo nazaj denar od organizatorja in tako vsem kupcem povrnemo strošek nakupa vstopnic,« je na facebooku zapisal prodajalec vstopnic v Sloveniji.

Preberite tudi: FOTO: Ste videli, kaj je naši plesalki sporočil Enrique Iglesias?

Organizator koncertov naj bi prek Eventima prodajal vstopnice, denar pa naj bi še neposredno v njegov žep. Tako naj bi se okoristil za 7,4 milijona kun kar je okoli milijon evrov. ArtBG se je predstavljal kot lokalni promotor in na podoben način prišel do nezakonitih sredstev s prodajo vstopnic za koncerte Bryana Adamsa, Malume in Joséja Carrerasa.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije