POKAZAL JE

Slovenske novice na zvezdnikovem instagramu

Jason Derulo je nastopal v Zagrebu Gosta sta bila Marcus in Martinus.
Fotografija: Jason Derulo je eno najbolj vročih glasbenih imen ta hip. FOTO: PR
Odpri galerijo
Jason Derulo je eno najbolj vročih glasbenih imen ta hip. FOTO: PR

Tudi svetovna glasbena imena poznajo naše Slovenske novice, denimo Enrique Iglesias, Andre Rieu, David Garrett, Andrea Boccelli, Glenn Matlock. Omenjenim zvenečim imenom so se pridružili ta hip eden najbolj vročih glasbenikov svetovne scene Jason Derulo in norveška najstniška senzacija Marcus in Martinus. S trojico smo se nedavno srečali na koncertu, ki ga je imel ​Derulo v sklopu aktualne evropske turneje z gostoma dvojčkoma v Zagrebu. Ob tej priložnosti smo jim, kot obljubljeno, prinesli objavljene članke o njih v Slovenskih novicah, ki so nastali po intervjuju po telefonu ali skypu.

Norveška brata sta se pogovora spomnila takoj, prav tako prvega koncerta v Sloveniji marca letos v hali Tivoli. Tokrat sta z veseljem spet spregovorila z nami.

Tako je Derulo izvod Slovenskih novic postavil na svoj instagram.
Tako je Derulo izvod Slovenskih novic postavil na svoj instagram.
Med druženjem v zaodrju se je trojica spomnila zanimivih dogodivščin v zvezi z intervjuji in gostovanjem v Ljubljani, Marcus nam je opisal dogodek, ki ga je doživel tik pred koncertom v tivolski hali. »Šel sem na kratko ven, na zrak, preden se je koncert začel. Hala Tivoli je bila razprodana, zelo vesela sva bila, da je prišlo okoli osem tisoč slovenskih oboževalcev. Ko sem hotel nazaj, pa se je zapletlo. Varnostnik pri vratih, ki ga prej ni bilo, me očitno ni prepoznal, jaz pa sem bil brez značke z napisom. Ko sem hotel vstopiti, me je vprašal, kam bi rad in kje imam vstopnico. Vprašal sem ga, kakšno vstopnico in je odvrnil, da za koncert. Debelo sem pogledal in mu odvrnil, da sem nastopajoči in da je nimam. Pa je rekel, da grem lahko naprej le z vstopnico, sicer ne, in da jo je treba kupiti. Martinus je bil notri in na koncu nam je uspelo s skupnimi močmi le pravočasno razrešiti nesporazum. So se pa na ta račun vsi dobro nasmejali. Še zdaj, po pol leta, si me sem ter tja privoščijo zaradi tega,« pravi Marcus. Sicer pa dvojčka, ki sta prava senzacija pri evropskih najstnicah, zaradi tega ne gojita nobenih zamer do Slovenije. Prav nasprotno, koncert je bil lep in upata, da kmalu spet prideta naokoli. S prav posebnimi črkami, kot se pošali, pa je Hala Tivoli zapisana pri Martinusu: »Ah, ve se, kdo je večja zvezda v tem dvojcu, haha,« se pošali na bratov račun.
Jason Derulo in norveška najstniška senzacija Marcus in Martinus FOTO: Roman Turnšek
Jason Derulo in norveška najstniška senzacija Marcus in Martinus FOTO: Roman Turnšek

Podobno kot David Garrett in nekateri drugi se je za članek javno zahvalil tudi Jason Derulo. Vroči glasbenik in plesalec, ki velja za enega največjih seks simbolov na svetovni glasbeni sceni, je članek o njem iz Novic dal celo na svoj instagram. »Ojoj, naš štirikratni intervju v enem, kajne?« so bile po stisku roke in pozdravu prve besede ob srečanju v zaodrju. Zaradi telefonskih in internetnih motenj smo drug drugega namreč klicali kar štirikrat, na koncu pa pogovor vendarle spravili pod streho. »O, hvala lepa, sem mislil, da se ne boste spomnili in prinesli,« se je razveselil izvoda Slovenskih novic. Sicer pa po odzivu na koncertu v zagrebški Areni, na katerem so bile tudi slovenske oboževalke, upa, da pride tudi k nam. »Škoda, da to ni bilo že zdaj, saj ste čisto blizu. Če vas prav razumem, je med Zagrebom in Ljubljano le kakšnih 150 kilometrov, drži?« nas je povprašal in med drugim skupaj z dvojčkoma poslal pozdrave vsem slovenskim oboževalcem in oboževalkam.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije