HOLLYWOOD

Ross se na male zaslone vrača kot ljubimec

David Schwimmer podpisal pogodbo s TV-hišo NBC Zaslovel je s serijo Prijatelji, kjer je upodobil Rossa
Fotografija: Sean Hayes, Debra Messing, Eric McCormack in Megan Mullally FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Sean Hayes, Debra Messing, Eric McCormack in Megan Mullally FOTO: Guliver/Getty Images

Filmska kariera Davida Schwimmerja se je začela s televizijsko nadaljevanko Prijatelji, ki je močno zaznamovala devetdeseta leta. V njej je upodabljal paleontologa Rossa, ki se je do ušes zatreskal v prikupno in nekoliko razvajeno Rachel, ki jo je odlično odigrala Jennifer Aniston. Vse kaže, da se bo David vrnil na televizijsko hišo NBC, saj bo 51-letnik zaigral v priljubljeni nadaljevanki Will in Grace. Novica, da bo zaigral njenega ljubimca, je bila objavljena v sredo in je naletela na veliko navdušenje.

To bo sploh prvič, da bo nastopil v nadaljevanki, ki se predvaja v najboljšem terminu, vse odkar so leta 2004 predvajali zadnji del prijateljev. Od takrat je bil prisoten predvsem v produkciji kabelske televizije, kot sta nadaljevanka Ameriška kriminalna zgodba: Ljudstvo proti O. J. Simpsonu na FX in pa na AMC v enosezonski drami Nahrani pošast.


David je zadnji v seriji zvezdnikov, ki so se pridružili ekipi nadaljevanke Will in Grace, ki se je minulo sezono vrnila na male zaslone. Spomnimo se, da trenutno v nadaljevanki nastopajo velikani, kot sta Alec Baldwin in Mary McCormack, ki bosta ostala tudi v prihajajoči drugi sezoni. Gostujočo vlogo je prevzela tudi Chelsea Handler.

Nadaljevanka Will in Grace se je po petih vrtoglavo uspešnih sezonah prenehala predvajati leta 2006. Njeno slovo je močno pretreslo oboževalce, zato ne preseneča, da so se pri televizijski hiši NBC odločili, da jo vrnejo v program. Prvi del je bil predvajan jeseni 2017, v njem so nastopili vsi štirje nosilni igralci, poleg Debre Messing še Eric McCormack, Megan Mullally in Sean Hayes. V zadnjem delu prve sezone sta se Grace in Will znašla v eksistenčni krizi zaradi zaroke njunih staršev, ki ju upodabljata Robert Klein in Blythe Danner. Soustvarjalec nadaljevanke Max Mutchnick je povedal, da nameravajo v drugo sezono privabiti čim več zvezdnikov. »Kadar se pojavijo v epizodi, in če se odlično ujamejo z ekipo, potem se ti ljudje vedno znova vračajo. To je všeč nam in občinstvu,« je povedal Max. Prihodnji mesec se bo ekipa Will in Grace potegovala za emmyje, saj je nominirana v petih kategorijah. Prvi del nove sezone bodo predvajali 4. oktobra.

David Schwimmer ostaja v televizijskem svetu. FOTO: Guliver/Getty Images
David Schwimmer ostaja v televizijskem svetu. FOTO: Guliver/Getty Images

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije