PREOBRAZBA

Znani slovenski pevec: »Krila, ličila in petke niso zame!«

Preizkusil se je v voditeljskih vodah in poskrbel za presenečenje.
Fotografija: Čeprav se je kot voditeljica zabaval … Fotografiji: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Čeprav se je kot voditeljica zabaval … Fotografiji: Osebni arhiv

Med estradniki se nekateri ukvarjajo z različnimi stvarmi. Štajerski Brendi (njegovo pravo ime je Renato Leber) se je doslej držal mikrofona in klaviatur, saj ima to najraje.
... se bo še v prihodnje v voditeljski vlogi pojavil le kot moški.
... se bo še v prihodnje v voditeljski vlogi pojavil le kot moški.

Kakšnih posebnih želja ali ambicij na drugih področjih nima, se pa zgodi kakšen nepričakovan izziv. Te dni je tako doživel nekaj nevsakdanjega. Med gostovanjem v oddaji Ujemi sanje se je zgodilo, da so bile zasedene in odsotne prav vse voditeljice, ki v rubriki presenečenj razveseljujejo gledalce z obiski na domovih, kamor ekipa kot presenečenje s sabo odpelje kakšnega znanega Slovenca ali Slovenko. Stvar je bila še toliko bolj neprijetna, ker se presenečenja ni dalo prestaviti ali odpovedati, in ustvarjalci oddaje so se v tej malce neprijetni situaciji domislili, da bi se v voditeljico našemil kar Štajerski Brendi.

Ta je nenavadni izziv sprejel in se za eno popoldne prelevil v gospodično z mikrofonom. Presenečenje je uspelo dvakratno, ekipa je umirala od smeha, tudi pevec se je odlično zabaval in zadevo so brez težav izpeljali do konca. Pa še zadovoljni so bili vsi. Kakšna pa se je dogodivščina zdela njemu? Imajo ženske voditeljice odslej konkurenco?
Čeprav se je kot voditeljica zabaval … Fotografiji: Osebni arhiv
Čeprav se je kot voditeljica zabaval … Fotografiji: Osebni arhiv

»Zanimivo in veselo vsekakor, res smo se dobro zabavali vsi skupaj. Se je bilo pa nenavadno preleviti v žensko. Vseeno izkušnje ne bi ponovil, saj krila, ličila in petke niso zame. Tudi zaradi visokega tona glasu sem skoraj postal hripav. Kapo dol tistim, ki so imitatorji in podobno. Ni namreč lahko, dokler se ne navadiš, za kaj takšnega namreč človek potrebuje čas in prakso, jaz pa bom raje ostal muzikant. Mogoče me še kdaj v prihodnje sicer zamika kakšen voditeljski izlet, a vsekakor v svoji koži. Ni bojazni, da bi bil ženskam konkurenca. Fantje bomo fantje, punce pa punce,« je povedal o svoji izkušnji.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije