DOBRE IN SLABE IZKUŠNJE

Zmagovalko Eme nadrl kar sredi parkirišča 

Objavljeno 24. januar 2020 14.03 | Posodobljeno 24. januar 2020 14.23 | Piše: N. B.

Zala je svojim sledilcem zaupala izkušnjo z neznancem, ki je nanjo vpil na parkirišču.

Zala Kralj in Gašper Šantl sta nas lani zastopala na Evroviziji. FOTO: Adrijan Pregelj
Ljudje dnevno doživljamo prijetne trenutke in tudi take, ki nam lahko precej dvignejo tlak. Žal je tako, da si večinoma zapomnimo prav tiste, za katere bi bilo bolje, da bi jih čim prej pozabili.

To je na lastni koži občutila tudi slovenska pevka Zala Kralj, ki jo je v enem samem dnevu neznanec nadrl na parkirišču, neki voznik pa jo je neučakano prehiteval, ker je vozila po omejitvah. Po drugi strani ji je v trgovini prijazna prodajalka svetovala glede popustov, prav tako je na pošti potrpežljiva gospa pri okencu počakala, da je poiskala izgubljen naslov. Poleg jeznega gospoda in voznika je tako doživela tudi prijetne trenutke. 
 

Preberite tudi: Na Emi 2020 stari znanci in novi obraziKot je na facebooku še zapisala zmagovalka lanske Eme, se ji zdi zanimivo to, da jo v vsakodnevnih situacijah bolj preseneti, če so neznanci do nje prijazni. »Hkrati pa se mi zdi fenomen, da me bolj zaznamujejo takšni kolerični neučakančki in da imajo name večji vpliv kot prijazne prodajalke. No, naj bo nauk te zgodbe to, da poskusimo nameniti več pozornosti ljudem, ki se nam nasmehnejo in nam pomagajo, in odmislimo tiste, ki nas ves čas jezno priganjajo, ker smo pač bolj počasne in previdne sorte,« poziva Zala. Ob koncu zapisa se je zahvalila vsem prijaznim ljudem. 


Štajerski glasbeni par Zala Kralj in Gašper Šantl, ki nas je s pesmijo Sebi zastopal na lanskem izboru za Pesem Evrovizije, je pred kratkim nastopil tudi s simfoničnim orkestrom, sodeč po objavah na facebooku pa osvajata tudi tuje odre. Med drugim sta pred kratkim nastopila na Nizozemskem. 
Deli s prijatelji