Zadnja oddaja Pri Črnem Petru

Le še eno oddajo bomo to soboto videli na Planet TV. Helena Blagne bo predstavila najnovejšo skladbo Led in sol.
Fotografija: Tudi ekipa je morala začasno prekiniti snemanje (z leve): Sašo Đukić, Boštjan Meglič, Alja Prgin, Sašo Dobnik, Jasna Kuljaj, Lucija Čirović in Jože Potrebuješ.
Odpri galerijo
Tudi ekipa je morala začasno prekiniti snemanje (z leve): Sašo Đukić, Boštjan Meglič, Alja Prgin, Sašo Dobnik, Jasna Kuljaj, Lucija Čirović in Jože Potrebuješ.

S televizijskih zaslonov se bo v soboto začasno poslovila še ena razvedrilna glasbena oddaja, in sicer Pri Črnem Petru. Ta nastaja pod režisersko taktirko Petra Radovića, njen scenarist in avtor je čuk Jože Potrebuješ, voditeljica je Jasna Kuljaj, ob njej pa jo s humorističnimi vložki popestrijo Boštjan Meglič kot poštar Peška, Sašo Đukić kot novinar Regon in gasilec Sašo Dobnik.


Kar dve oddaji so posneli v nedeljo, 1. marca, torej še pred razglasitvijo epidemije koronavirusa, in sicer eno dopoldne in drugo popoldne. In slednjo bomo videli to soboto, 28. marca. V njej so gostili veselo druščino prostovoljnih gasilcev PGD Dob pri Domžalah, glasbeni gostje pa so bili Igor in Zlati zvoki, Rock'n band, Prifarski muzikanti, skupina Skater in pevka Helena Blagne, ki je zapela najnovejšo pesem Led in sol. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije