V Pahorjevem uradu veselo, zibali bodo

Predsednikova desna roka Špelca odhaja na porodniški dopust.
Fotografija: Borut Pahor. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Borut Pahor. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Tokrat v ospredju novice izjemoma ni predsednik države Borut Pahor, temveč njegova tesna sodelavka, tiskovna predstavnica Špela Vovk. V središču Ljubljane smo jo že večkrat srečali v spremstvu njenega dolgoletnega partnerja Denisa Sarkića, prav tako piarovca (stranke SD), a nazadnje, ko smo ju videli, ni bilo mogoče spregledati njenega okroglega trebuščka.

Denis Sarkić in Špela Vovk sta letos praznovala 12. obletnico njune zveze. FOTO: Mediaspeed
Denis Sarkić in Špela Vovk sta letos praznovala 12. obletnico njune zveze. FOTO: Mediaspeed
Vovkova kmalu odhaja na porodniški dopust, bodo v predsednikovem uradu zaposlovali? »Drži, materinski dopust bom začela v prvi polovici aprila. V uradu na mestu svetovalke za komuniciranje in stike z javnostjo za zdaj ne načrtujemo nobene zaposlitve, zato bodo moje naloge razporedili med ostale zaposlene,« je za Slovenske novice povedla Vovkova, ki se naraščaja že zelo veseli.

Zaradi trenutnih razmer z okužbami koronavirusa je svoje delovno mesto začasno preselila na svoj domači naslov in sta s predsednikom v nenehnih stikih, da bi delo nemoteno. Med drugim se urad aktivno ukvarja z organizacijo dogodkov ob 30. obletnici, ko je naša država dobila uradno ime Republika Slovenija.

Vovkova bo čez mesec dni tako začasno zapustila Pahorja. Pripada ji leto dni porodniškega dopusta. Ali ga bo v celoti izkoristila ali ne, pa Vovkova, ki je le redkokdaj spusti delo iz rok, odgovarja, da bo čas pokazal svoje. Bodočima staršema želimo prekrasen preostanek življenja v dvoje ter vso srečo in zdravje v mesecu maju, ko se bosta razveselila svojega prvorojenca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije