DOBRODELNI PAHOR

Ste že videli Pahorja igrati košarko? Danes ga lahko v živo na spletu (VIDEO)

Igral bo košarko 3 na 3 na dobrodelni prireditvi, ki jo je pripravil znani youtuber Vauks. Prireditev si lahko ogledate v živo na youtubu.
Fotografija: Z udeležbo bo pokazal, da mu ni vseeno za pomoči potrebne. FOTO: Črt Piksi
Odpri galerijo
Z udeležbo bo pokazal, da mu ni vseeno za pomoči potrebne. FOTO: Črt Piksi

Nekdanji slovenski predsednik Borut Pahor je na letošnjem Ljubljanskem maratonu pokazal, da mu je mar za tiste, ki potrebujejo pomoč. Tekel je namreč za Karolino. Dobrodelno potezo pa bo storil tudi danes, saj bo igral košarko 3 na 3 na dobrodelni prireditvi, ki jo je pripravil znani youtuber, ki ga širša javnost pozna pod umetniškim imenom Vauks. 

Kdaj točno bo Pahor zaigral na omenjeni prireditvi, Vauks ni razkril. Se pa prireditev v živo predvaja na youtubu. Če ste jo do zdaj zamudili, lahko jo prevrtite nazaj. V opisu pod videom pa najdete navodila za donacije.

Do zdaj se je na parketu potil Saša iz znanega podkasta Atmosferci ter udeleženka resničnostnega šova Sanjski moški Arijanna Sara di Palma.

Denarne donacije na prireditvi bodo šle v projekt Botrstvo. Ta projekt je bil sicer ustanovljen z namenom, da se pomaga mlajšim, ki so iz družin v stiski.

Na prireditvi poteka tudi dražba podpisanega dresa Luke Dončića. Enemu donatorju pa bo podeljen dres nogometaša Jana Mlakarja. Donirali bodo tudi košarkarske žoge.

Športno aktiven je bil sicer v teh dneh tudi Janez Janša, ki je plezal na novi steni na Koroškem.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije