DOBRO SE ZNAJDE

Poglejte, kako spreten je Janša v steni: plezal je v novem plezalnem centru (VIDEO)

Janez Janša je steno preizkusil skupaj s prevaljskim županom Maticem Tasičem. Videti je, da sta oba v dobri fizični kondiciji.
Fotografija: Videti je, da mu gre plezanje dobro. FOTO: Voranc Vogel
Odpri galerijo
Videti je, da mu gre plezanje dobro. FOTO: Voranc Vogel

Predsednik stranke SDS Janez Janša se je, kot je stranka danes razkrila na svojem instagram profilu, mudil na Koroškem. Tam je preizkusil steno novega plezalnega centra. Kot lahko vidimo v videu, ki ga je stranka objavila, mu je družbo pri plezanju delal tudi prevaljski župan Matic Tasič. Videti je, da sta oba v dobri fizični kondiciji, saj sta s steno na videz brez težav opravila.

»Aprila lani je @jjansasds s prevaljskim županom Maticem Tasičem odkril temeljni kamen za izgradnjo koroškega plezalnega centra - danes sta skupaj preizkusila steno,« je SDS zapisal na svojem instagram profilu.

Janšo smo lahko sicer že velikokrat srečali na športnih poligonih. Že večkrat smo ga lahko videli na nogometnih igriščih. Nedavno je zaigral za veteransko ekipo NK Ivančna Gorica, s katero je s kar 5:1 ugnal veteransko ekipo NK Olimpija. Za selekcijo NK Ivančna Gorica je sicer igral že leta 1976, a takrat v mladinski ekipi. Na svojem instagram profilu je pred tedni objavil tudi sliko, na kateri ga lahko vidimo z ekipo.

Na družbenih omrežjih je že večkrat pokazal, da rad hodi tudi v gore. Pred nekaj tedni je med drugim pokazal tudi svoj plezalni podvig v Grčiji, plezal je na otoku Kalymnos.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije