MARJAN KRNJIĆ

Šok, v 33. letu se je poslovil slovenski modni oblikovalec in stilist

Leta 2018 je v tragičnih okoliščinah umrl njegov mlajši brat.
Fotografija: FOTO: Iluhanos Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Iluhanos Getty Images, Istockphoto

Po družabnih omrežjih je odjeknila žalostna vest, da se je v 33. letu starosti za vedno poslovil modni oblikovalec in stilist Marjan Krnjić.

Kot sporoča televizija Net TV, je pokojni mladenič z Jožefom Srako vodil blagovno znamko MK exclusive, posnela pa sta tudi resničnostno oddajo London Overdose. Od leta 2016 je živel in deloval v Veliki Britaniji, kjer se je dodatno izobraževal tudi na londonski univerzi za umetnost.

Pred leti je napisal tudi svojo prvo pravljico za otroke Fashionable Ann, ki se je že v prvem mesecu prodaje v tujini uvrstila med najbolje prodajane pravljice za otroke na Amazonu. Od pokojnega se na družbenih omrežjih poslavljajo tudi njegovi prijatelji:

Za brata usoden pretep

Spomnimo, leta 2018 je v tragičnih okoliščinah umrl Marjanov mlajši brat Mario. Star komaj 25 let je bil žrtev pretepa in napada na Vodnikovem trgu pri osrednji mariborski tržnici. Med množičnim pretepom je bil zaboden v trebuh. Razrezana arterija in črevesje sta bili prehudi poškodbi, mladeničevo telo menda tudi ni dobro sprejemalo tuje krvi, zato naj bi odpovedali vitalni telesni organi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije