LJUBEZENSKA BALADA

Slovenski glasbenik sesut: zapustila ga je zaradi drugega (VIDEO)

Luka Basi je objavil najnovejši video za pesem Kad postaneš drugome žena.
Fotografija: Luka je priznal, da si ne predstavlja, kako bi bilo, če bi se res dogajalo to, o čemer prepeva v najnovejši pesmi. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Luka je priznal, da si ne predstavlja, kako bi bilo, če bi se res dogajalo to, o čemer prepeva v najnovejši pesmi. FOTO: Instagram

Luki Basiju je kljub izrednim razmeram, ko smo vsi zaprti v stanovanja, uspelo še zadnji hip pred karanteno posneti videospot za najnovejšo pesem Kad postaneš drugome žena (Ko drugemu postaneš žena), v kateri poje o ženski, ki jo ljubi, ta pa ga zaradi drugega zapustil in se za nameček še poroči. Boleč udarec za moškega, a kot pravi Basi, je brezpogojna ljubezen močnejša.

FOTO: Press
FOTO: Press
Basi je Slovenske novice povedal, da je bilo pesem lažje zapeti, kot če bi njeno zgodbo moral v resnici tudi doživeti. »Ko sem prebral besedilo, ki govori o brezpogojni ljubezni moškega do ženske, ki svoji dragi želi le najboljše in je zaradi nje srečen tudi takrat, ko ga zapusti, sem bil povsem na tleh. Sesut. Kako močna je lahko ta brezpogojna ljubezen, a seveda jo lahko moški nudi le, če je dovolj močan, da obstane, in jo preživi. Še zdaj me zmrazi, ko ta del besedila zapojem ... Ne vem, ali bi sam lahko to tako sprejel ali preživel,« je povedal Basi, ki je v srečni zvezi in oče dveh otrok.



Videospot so posneli na peščeni obali, kjer Luka na rdečem klavirju poje pesem nesojeni ljubezni, postavni blondinki. V jezi, ker ga je zapustila, v morje odrine klavir, njej pa sporoča, da jo bo za vedno nosil v srcu.



Basi je imel srečo, da je skladbo posnel v zadnjih trenutkih pred ukrepi, ko se je skoraj nemogoče družiti. »V teh, težkih časih, ko vsak dan poslušamo takšne in drugačne novice, ostanimo pozitivni. Jaz ostajam doma, pazim nase in na svoje najbližje. Srečo imam, da smo, preden se je vse skupaj začelo in smo se lahko še neomejeno družili, z ekipo sestavili prelepo balado, s katero želim osrečiti vse, ki si krajšajo čas z glasbo. Vesel sem, da smo, preden smo ostali doma, z ekipo uspeli posneti tudi video, ki ga lahko danes delim z vami … Glasbeniki smo v tem času tu za vas, da z glasbo širimo pozitivno in upanje,« je svojim oboževalcem sporočil Basi.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije