GLASBENI ŠOV

Slovenci v hrvaških Talentih spravili na noge vso dvorano (VIDEO)

Polkaholiki so navdušili tudi v polfinalu hrvaških talentov.
Fotografija: Ob ritmih polke je priljubljena hrvaška pevka Maja Šuput celo zaplesala na avdicijskem nastopu. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Ob ritmih polke je priljubljena hrvaška pevka Maja Šuput celo zaplesala na avdicijskem nastopu. FOTO: osebni arhiv

Slovenska skupina štirih Štajercev je po avdicijskem nastopu pred dobrima dvema mesecema sinoči nastopila še v polfinalni oddaji hrvaških Talentov.  Z miksom hitov so v polke preoblekli hite Eda Sheerana, Petra Graša, Oliverja Dragojevića, Tonyja Cetinskega in Tošeta Proeskega ter spravili na noge gledalce. Žiranti so jim navdušeno čestitali za nadgradnjo nastopa. 

»Nadgradili ste svoj nastop. Tako ste zabavni. Ko pridem v Slovenijo, bom prišla na vaš koncert,« je bila ponovno navdušena velika zvezda Maja Šuput, ki ni skrivala velikega navdušenja tako nad izborom pesmi, izvedbo kot tudi pristopom in koreografijo. Ponovno se je čudila nekaterim stvarem, ki so jih Polkaholiki izvedli med samim nastopom.

Edini, ki je Polkaholikom na prvi avdiciji namenil dvom, je bil igralec Janko Popović Volarić, a je tokrat fante pospremil s pohvalo tako petja kot izvedbe ter povedal, da so unikatni.

Operna pevka Martina Tomšić je fantom na avdiciji povedala, da so nekaj posebnega, in navdušeno komentirala, kako genialen je tisti, ki jih je spravil skupaj. Tokrat je pohvalila, da so bili še bolj zabavni in da je prav, da so nadaljevali svojo pot in nadgradili polke, čeprav so ji bili glasbeno še bolj všeč prejšnjikrat, s čimer pa se absolutno ni strinjal četrti žirant Davor, ki je ponovno izrazil svoje navdušenje nad mladimi fanti.

Polkaholiki so na Hrvaškem pravi zvezdniki. FOTO: Neo Visuals
Polkaholiki so na Hrvaškem pravi zvezdniki. FOTO: Neo Visuals
Maja Šuput je ob razglasitvi treh finalistov, ki jih na Hrvaškem določa izključno žirija, priznala, da so se okoli ene točke resno sporekli. Čeprav Polkaholikom ob množici izjemnih talentov in dveh »zlatih gumbih« preboj v superfinale ni uspel, so fantje ponosni in navdušeni

»Ko smo videli, da smo v polfinalu skupaj z desetimi odličnimi točkami, z dvema zlatima gumboma, s fascinantnimi gibalnimi točkami, smo vedeli, da je za nas že nastop v polfinalu na največjem televizijskem odru na Hrvaškem več kot zlato in velika zmaga za nas in smo bili zato popolnoma sproščeni in brez pričakovanj,« so Polkaholiki dodali po nastopu.

image_alt
Polkaholikom uspel neverjeten preboj

»To je bila nepozabna dogodivščina. Vrtiljak čustev! Kakšna izkušnja! Prekrasna ekipa, ki ustvarja oddajo, je poskrbela, da si bomo sodelovanje na Supertalentih zapomnili za zmeraj. Dobivamo čestitke, povabila na nastope in TV-oddaje po Hrvaški, v Sloveniji pa nas ponosno spremljajo in nam čestitajo za pogum ter promocijo naše polke. Prekrasna izkušnja,« je komentiral Matic Peršuh, harmonikar Polkaholikov.

image_alt
Slovenci na hrvaških talentih šokirali s polko

Polkaholiki so sicer z več kot milijon dvesto tisoč ogledi tudi daleč najbolj gledan glasbeni nastop vseh avdicij letošnje sezone hrvaških Talentov. Pred nekaj dnevi so svoje sledilce  razveselili z novim hitom Lučke v duetu z bratoma BQL ter seveda z novico, da so postali polfinalisti in da bodo nastopili v nedeljski oddaji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije