OBUJA SPOMINE

Ste videli fotografijo, ki jo je objavila sestra Melanie Trump? (FOTO)

Fotografija je bila posneta leta 1983.
Fotografija: Starejša sestra je ponosna na Melanio, ki je prehodila pot od manekenke do prve dame ZDA. FOTO: Jonathan Ernst, Reuters
Odpri galerijo
Starejša sestra je ponosna na Melanio, ki je prehodila pot od manekenke do prve dame ZDA. FOTO: Jonathan Ernst, Reuters

Ines Knauss, dve leti starejša sestra prve dame ZDA Melanie Trump, se zelo redko pojavlja v javnosti. V približno tri in pol leta, ki jih je Melania preživela v Beli hiši, se ni niti enkrat pojavila ob svoji sestri, je pa nekoliko zgovornejša na spletnih omrežjih, kjer objavlja izključno fotografije iz svoje mladosti in fotografije svojih staršev Viktorja in Amalije Knavs.

Tokrat je Ines obujanje spominov odneslo nazaj v začetek 80. let prejšnjega stoletja, ko je bila Melania stara 13 let, a je že kazala željo po tem, da bi postala manekenka. »Melania je bila model, jaz pa fotografinja,« je Ines zapisala ob fotografiji sestre, ki je v kopalkah pozirala na skali ob morju. Kot je znano, je Melania v mladosti sodelovala na različnih lepotnih tekmovanjih, nato pa jo je manekenska pot odpeljala v Pariz in kasneje v New York, kjer je spoznala svojega bodočega moža in predsednika ZDA Donalda Trumpa.

Ines je v New Yorku živela blizu zakoncev Trump, ki sta si dom ustvarila v Trumpovi stolpnici, Donald pa naj bi jo tudi vpeljal v poslovni svet.
 
Preberite tudi:
Sestra Melanie Trump presenetila z objavo​
Melanijina sestra razkrila dogajanje iz 1991
Peter Butoln: Melania ni vedela, da je bila Ines intimna tudi z menoj
Razkrivamo življenje domnevnega brata Melanie Trump
Melanijina sestra razkriva, kaj manjka njunim sestričnam
FOTO: Sestra prve dame Melanie objavila fotografije iz otroštva




Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije