OJEJ

Sanjski Gregor udaril po dekletih: »Lahko bi počakal do konca oddaje, preden pljuva po nas« (VIDEO)

Na nerodno izjavo se je že odzvala Pia.
Fotografija: Gregor Čeglaj. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Gregor Čeglaj. FOTO: Pop TV

Snemanje Sanjskega moškega se je zaključilo že konec marca, trenutno pa je šov v polnem zagonu na malih zaslonih. Vseskozi se pojavljajo ugibanja, za katero se je na koncu odločil Gregor Čeglaj, a na ta razplet bo treba še počakati. Je pa Gregor v pogovoru s Katko Bogataj izjavil nekaj, kar je tekmovalke spravilo v slabo voljo.

»Vsakdo, ki me vidi, me vpraša, ali sem izbral sanjsko žensko. Pa človek božji ... Sanjski moški išče svojo partnerico, ne pa sanjske ženske. Pa nočem biti vzvišen. Druga stvar pa ... ne, to bo zelo grdo ... Se je tebi zdela notri kakšna sanjska?« je Bogatajevo vprašal Gregor. Ko se je ta le nasmejala, je dejal, da ga zanima njeno stališče, svojega pa da ne bo izrazil.Gregorjevo izjavo je na instagramu komentirala tudi Pia, ki je rekla, da ji je sicer za to vseeno, a da bi lahko Gregor s takšnimi izjavami vsaj malo počakal. »Lahko bi počakal do konca predvajanja oddaje, preden pljuva po vseh. Ah, Čeglajček naš ...« Je pa prepričana, da je tako le pokazal svoj pravi obraz.

Celotni pogovor si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku.--> Preberite še: Takšne so bile tekmovalke Sanjskega moškega preden so prišle v šov (FOTO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije