Princ Charles v kuharskem šovu

Na Voyo lahko spremljate deseto sezono priljubljenega kuharskega tekmovanja, ki pred male zaslone po vsem svetu prikuje na milijone navdušencev.
Fotografija: Žirija MasterChefa Slovenije že čaka na nove prijave. FOTO: POP TV
Odpri galerijo
Žirija MasterChefa Slovenije že čaka na nove prijave. FOTO: POP TV

Kulinarična pravljica, kot je še niste doživeli. Omamne jedi, ki vzdražijo brbončice, tudi tistih, ki so zgolj nemi opazovalci izza televizijskih zaslonov. Hrana, ki osuplja in obenem omamlja. Vzneseni mojstri, ki za štedilnikom iz sebe iztisnejo vse do zadnjega atoma moči, preciznosti in ustvarjalnosti. Nepozabno doživetje za vse, ki jim pogled na kulinarične kreacije izpod rok amaterskih kuharjev zapolni večere v domačem naslanjaču. Zato ljubitelji kulinaričnih izzivov, pozor! Voyo premierno predstavlja enega najbolj vročih kuharskih tekmovanj na svetu, 10. sezono MasterChef Avstralija, ki obljublja in tudi prinaša številna presenečenja. »Tekmovalce bodo ocenile največje mednarodne in domače kulinarične zvezde, pridružil se jim bo celo valižanski princ Charles, izzvani pa bodo, da ustvarijo okusne avstralske jedi,« lahko izvemo v opisu resničnostnega šova, ki pred zaslone vsakič prikuje milijone gledalcev po svetu. Vsak petek si bodo lahko ljubiteljice in ljubitelji omamnih jedi privoščili kulinarično razvajanje kot še nikoli. V deseti sezoni avstralskega šova se tekmovalcem in sodnikom pridružita tudi ustanovitelj licence MasterChef Gordon Ramsay in boginja okusov Nigella Lawson.

Kraljevi obisk

Kuharsko tekmovanje MasterChef Avstralije vam bo vsak petek postreglo z novimi izzivi, izpostavilo osebne zgodbe in izkušnje tekmovalcev, ki se med brbotajočimi lonci borijo z lastnimi potnimi sragami in egom, se trudijo navdušiti nadvse stroge sodnike in z ustvarjalnostjo in pogumom prekašati sebe in svoje kuharske sotrpine. In kaj vas čaka, navdušence? Devet tekmovalcev se bo tokrat soočilo s prav posebnim obiskom, in samo najbolj vzdržni bodo opravili test. Poskrbeti bodo namreč morali za pripravo kar 450 kanapejev, obogatenih s sestavinami lokalnih avstralskih pridelovalcev, za tri ure in pol dolg kraljevski sprejem princa Charlesa in njegove žene Camille ter 150 preostalih gostov. »Kako se bo odrezala posamezna ekipa, s katerimi sestavinami se bodo borili in na kakšen način, pa seveda v naslednjih desetih epizodah MasterChef Avstralije,« ostajajo skrivnostni na komercialni televiziji, ki bo na svojem naročniškem videu na zahtevo predvajala ta razburljivi šov. A za naše bralce je ogled brez omejitev.

Adrenalinsko pa ni samo na parketu MasterChef Avstralije, kjer se tekmovalci preizkušajo v pripravi svetovnih kulinaričnih mojstrovin, temveč tudi na parketu zbiranja prijav za naslednjo sezono MasterChef Slovenija. Če pritrdilno odgovoriš na vprašanje, ali kuhaš s srcem in strastjo, si pravi za med vroče pokrove loncev? Prijavi se na spletnem naslovu masterchef.si. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije