Prestižna hiša ob jezeru, v kateri živita Nina Osenar in Dejan Kontrec (FOTO)

Podobna kot tista, v kateri živita Dejan in Nina, se prodaja za več kot pol milijona evrov.
Fotografija: Dejan Kontrec in Nina Osenar. FOTO: Igor Mali
Odpri galerijo
Dejan Kontrec in Nina Osenar. FOTO: Igor Mali

V zadnjih letih je o Nini Osenar slišati bolj malo. Potem ko smo jo bili vajeni videvati praktično povsod, se je posvetila jogi in umirjenemu življenju, stran od fotografskih objektivov. Z nekdanjim hokejistom Dejanom Kontrecem se jima je rodil tudi sin Marlon. Družinica, kolikor smo videli, uživa v hišici ob ljubljanskem Koseškem bajerju. Tam smo tudi pred dnevi srečali Dejana, ko je sinu pomagal pri kolesarjenju. Po rekreaciji sta se vrnila do hiške in se še malo pozabavala, pridružila pa se jima je tudi temnolaska, najverjetneje mamica Nina.

Hiše ob Koseškem bajerju veljajo za elitne. Še pred nedavnim se je ena večja v prvi vrsti ob jezeru prodajala za več kot dva milijona evrov (za koliko je bila prodana, če je bila, ni znano, je pa v javno dostopno evidencah zaslediti, da so se v zadnjih dveh letih na tem območju precej večje hiše dejansko prodale za 600.000 do milijon evrov).

Zdaj je moč na najbolj znanem nepremičninskem portalu pri nas zaslediti oglas, v katerem prodajajo vrstno hišico v prvi vrsti na tem območju, podobno tisti, v kateri živita Dejan in Nina. 80 kvadratnih metrov velika hiša, ki ima še 44 kvadratnih metrov kleti in garaže ter savno, išče novega lastnika za vrtoglavih 550.000 evrov. 

Vmesna hišica, ki se prodaja. FOTO: Zaslonski posnetek
Vmesna hišica, ki se prodaja. FOTO: Zaslonski posnetek

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije