DVOMI

Pojavile so se govorice, da sta se Tina Gaber in Robert Golob razšla. Tako sta se odzvala (VIDEO)

Tako Tina Gaber kot Robert Golob sta minuli vikend na družbenih omrežjih objavila posnetek, na katerem sta skupaj.
Fotografija: Predsednik vlade je na politične dogodke večkrat pripeljal svojo partnerico. FOTO: Gov.si
Odpri galerijo
Predsednik vlade je na politične dogodke večkrat pripeljal svojo partnerico. FOTO: Gov.si

Nekateri mediji, takšni zapisi se že več dni delijo tudi po družbenih omrežjih, so v minulih dneh objavili, da naj bi se vplivnica Tina Gaber in predsednik vlade Robert Golob razšla. Poudarek je na besedni zvezi naj bi. Potrditve namreč ni bilo.

Je pa dolgonoga črnolaska, ljubiteljica živali, na svojem profilu na družbenem omrežju instagram delila posnetek z Ljubljanskega gradu, na katerem sta s partnerjem, ki je hkrati slovenski premier. Ona je oblečena v vijolično obleko, on pa v obleko, brez kravate. Videti je tudi, da se Golob pri hoji še vedno opira na bergle, kar pomeni, da se poškodba na levi nogi še ni zacelila. Kaj se mu je pripetilo, smo pisali v članku Strašna smola Roberta Goloba: razkrivamo, kaj se mu je pripetilo (FOTO).

Na aktualnem posnetku Golob v angleščini pove: »Kot sem že dejal, vesel sem, da ste tukaj, vedno je dobro imeti zelo lepo srečanje z zavezniki.« 

Posnetek je nastal v začetku septembra, ko je Golob na Ljubljanskem gradu sprejel delegacijo desetih ameriških kongresnikov, ki jo je vodil republikanski senator Lindsey Graham. »Krepitev vezi med državama je pomembna tudi v luči prihajajočega članstva Slovenije v Varnostnem svetu Združenih narodov,« je Golob pripisal ob objavljenem posnetku.

A tako Tina Gaber kot Robert Golob sta posnetek delila minulo soboto oziroma nedeljo. Dodaten komentar verjetno ni potreben.

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije