KMETIJA

Nočni upor v Kmetiji, tekmovalka je morala zapustiti šov

Poslovila se je Zdenka.
Fotografija: Anna je bila popolnoma iz sebe. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Anna je bila popolnoma iz sebe. FOTO: Pop TV

V tokratnem dvoboju v Kmetiji sta se pomerili Anna in Zdenka. Boj za 50 tisoč evrov bo nadaljevala Anna. Za vse tekmovalce je bil ta teden izredno psihično naporen, saj so se prepiri kar vrstili in stopnjevali. Anna in Zdenka pa sta že noč pred dvobojem doživeli šok, saj sta bili nad kajžo, kjer bi morali prespati, popolnoma razočarani. Namesto postelje so ju namreč pričakali kup sena in pajki. »Jaz tukaj ne bom spala!« je bila odločena Anna, njenemu protestu pa se je pritožila tudi Zdenka. Kasneje sta se vdali v usodo, a sta obe spali bore malo, saj so jima družbo delale tudi podgane. 

Najraje bi videl, da bi šli obe domov

V areni so bili mnogi tekmovalci presenečeni, da je za drugo dvobojevalko Anna izbrala Zdenko glede na to, da sta prijateljici. Nik je prepričan, da je v njej pač videla najšibkejši člen. Glava družine je dejal tudi, da bi najraje videl, da bi šli obe domov. Anna je po napornem dvoboju ostala na kmetiji, Zdenka pa je priznala, da je bila prijateljica močnejša in hitrejša.

Voditeljica Natalija je tekmovalce pozvala, naj se v prihajajočem tednu potrudijo za izboljšanje medsebojnih odnosov. Če se bodo še naprej tako prepirali, jih ne čaka nič dobrega, jih je opozorila.

Preberite še:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas