POKAZALA JE, KAJ SO NAREDILI

Neizmerno veselje v domu Nine Osenar Kontrec: letos so zelo pohiteli (VIDEO)

Četudi smo sredi novembra, v njihovi hiši že stoji novoletna jelka, za posladkati pa tudi že imajo piškote, ki v prazničnih dneh zelo teknejo.
Fotografija: Nina s sinom in možem. FOTO: Sandi Fiser Mediaspeed
Odpri galerijo
Nina s sinom in možem. FOTO: Sandi Fiser Mediaspeed

Nina Osenar Kontrec je šla čez težke čase, a zdaj ponovno žari tako, kot je včasih. Svojo srečo in veselje rada deli s svojimi sledilci na instagramu. V svojem novem videu je razkrila, da so si doma že zdaj pričarali praznično decembrsko vzdušje. V njihovi hiši že stoji novoletna jelka, za posladkati pa je tudi že spekla piškote, ki v prazničnih dneh zelo teknejo.

Je srečna in hvaležna

»Pri nas je danes tako veselje v hiši. Evo in ga delimo malo z vami,« je dejala Nina in dodala, da nam želijo »krasen dan, tudi če je mogoče že malo z božičem obsijan.«

Omenila je tudi svoje zdravstvene težave. »To je prvi božič, ko sem jaz zdrava in lahko uživamo skupaj, tako da sem neskončno srečna in hvaležna,« je dejala Nina, iz katere kar žari pozitivna energija.

Nino smo pred tedni gostili v našem podkastu ŠOKkast, kjer je povedala marsikaj zanimivega. Veliko zanimivega pa sta s svojim možem Dejanom povedala tudi za revijo Suzy. Vabljeni k poslušanju in branju.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije