ČUSTVENO

Nastop je posvetila pokojnemu očetu

Patricija Štifter je imela nadvse čustven nastop. Za kombinezon je pohvalo dobila tudi iz tujine.
Fotografija: Nastop je bil zanjo zelo čustven. FOTOGRAFIJI: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Nastop je bil zanjo zelo čustven. FOTOGRAFIJI: Osebni arhiv

Patricija Štifter z umetniškim imenom Riya je sveže ime na slovenski glasbeni sceni, a dekle pridno nabira kilometrino. Čeprav noben začetek ni lahek, si je zadala za cilj uresničitev vseh načrtov in želja. Čeprav ji je pri tem vsekakor v pomoč, da je pastorka legendarnega Daniela Popovića, mora na odru kljub slavnemu očimu vendarle nastopiti sama.

Patricija in Andrew Basso
Patricija in Andrew Basso
Imeti v družini takšno legendarno ime pa ni vselej prednost, ampak kdaj pa kdaj lahko tudi oteži stvari. Kot pravi Riya, ji Daniel zelo pomaga, je tudi soavtor njene prve lastne skladbe. Pred kratkim je na povabilo organizatorja nastopila na enem največjih avtomobilskih srečanj pri nas, na prireditvi BMW fans Slovenija, na kateri so se zbrali ljubitelji in lastniki prestižne znamke.

Več kot 3500 prisotnih obiskovalcev utegne prestrašiti tudi koga mnogo bolj izkušenega od Riye, zato ni čudno, da je imela pred nastopom malce treme. Še posebno ker je poleg petja dogodek tudi povezovala, česar prej ni počela. A Riya je dekle, ki se vedno znajde in tudi tokrat se je. Odziven pa je bil tudi njen pevski nastop. Pripravili so ga skupaj z Impulz dance studiom, katerega vodja Darja Suster in plesalke so sestavile tudi koreografijo.

Riya si je zamislila in oblikovala svoj logotip in dala izdelati poseben kombinezon s svojim imenom. Zanj so ji čestitali mnogi glasbeni kolegi, čestitka pa je prišla tudi iz tujine. Na instagramu jo je pohvalil sloviti Andrew Basso, eden najboljših in najslavnejših, uradno pa tudi najbolj seksi iluzionist na svetu, s katerim se je Riya osebno srečala med nedavnim nastopom Iluzionistov v Ljubljani.


Poleg omenjenega si bo nastop najbolj zapomnila po čustvenosti. Zadnjo pesem, s katero je nastopila, je namreč posvetila pred kratkim preminulemu očetu, s katerim sta bila močno povezana. Z močnimi čustvi, ki so jo prevevala, je sede na odru zapela pesem posebej zanj in vmes zajokala, na koncu pa pred obiskovalci, ki so se jim prav tako orosile oči, povedala, komu je bila namenjena. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas