NA KMETIJI

Maria s solzami v očeh: Dotakne se te, ko te mladina ne spoštuje

Zabrusili naj bi ji, da kdor ne dela, naj ne je. V kajži je potarnala, da se počuti kot kost, ki jo napada 15 levov.
Fotografija: Maria obopuje. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Maria obopuje. FOTO: Pop TV

Na kmetiji vlada napeto vzdušje. K temu je pripomogla tudi lakota, saj v zadnjih dneh niso imeli na voljo veliko hrane. Napeto je vzdušje med mladimi in starimi pa tudi med ženskami. Vse bolj slabo se na kmetiji počuti Maria, ki je 'na tapeti' sotekmovalcev in se bo s Stanko pomerila za svoj obstanek v Kmetiji.

»V meni vidijo same napake, ki jih v bistvu ne naredim,« je potožila in povedala, da je nekaj takšnega v življenju že doživela. V kmetijo je prišla iskat uteho in sprejetost, a je še enkrat znova doživela razočaranje. »Danes so me čisto povozili, da nič ne delam, da naj tisti, ki ne dela, tudi ne je. V njihovih očeh sem popolnoma neprimerna za to kmetijo,« je potarnala in napovedala, da kljub žalosti in odnosu s sotekmovalci ne namerava vreči puške v koruzo. »Dotakne se te, če te mladina ne spoštuje in če nima tistega osnovnega bontona. Počutim se kot kost, ki jo napada 15 levov,« je dejala Maria, ko je odšla zvečer v kajžo s Stanko.  

Vzdušje se je nekoliko izboljšalo, ko so bili izjemno uspešni na tržnici. Trgovca so z izdelki tako presenetili, da jim je dovolil, da v 30 sekundah napolnijo vreče in vanje dajo vse, kar jim srce poželi. 

Na obisk je prišla tudi gospodarica in ocenila, kako uspešni so bili pri nalogi. Hiša je bila po njenem lepo očiščena, a ni bila najbolj zadovoljna s tem, da gostje niso bili najbolj zadovoljni s pogostitvijo na kmetiji. Zadovoljna je bila s kreativnostjo pri fitnesu, a je opozorila na podrobnosti. Nadvse navdušena pa je bila nad pralnico, ki je bila po njeni oceni za izložbo. Čeprav gostje niso bili najbolj zadovoljni, pa je ocenila, da so nalogo opravili, zato jim je predala nagrado, ki jim bo pošteno olajšala življenje. Dobili so namreč dva pralna stroja. »Končno! Mi ne bo več treba Tilnu prati oblačil,« je novo pridobitev komentirala Romana.

Ta večer je bilo sicer na posestvu izjemno veselo, saj jih je za uspešno opravljeno nalogo na mizi pričakalo presenečenje. Gospodarica Nada je kmetom poslala rujno vince, ob katerem so se sprostili in poveselili, ker so uspešno opravili nalogo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije