Lepa Janševa poslanka načrtuje poroko?

Eva Irgl je javnost navdušila v beli obleki.
Fotografija: Včasih se zdi, da je DZ modna pista Eve Irgl. FOTO: Voranc Vogel
Odpri galerijo
Včasih se zdi, da je DZ modna pista Eve Irgl. FOTO: Voranc Vogel

Primorka Eva Irgl že od leta 2004 greje poslanske klopi, ves ta čas pa velja za eno najlepših slovenskih poslank. nekdanja televizijska voditeljica, sedaj pa že peti mandat poslanka stranke SDS Janeza Janše, je vedno urejena od glave do pet, tako da sodi tudi med najlepše oblečene poslanke.

Eva Irgl in pomenljiv zapis. FOTO: Instagram/eva Irgl
Eva Irgl in pomenljiv zapis. FOTO: Instagram/eva Irgl
Zadnje čase se veliko ugiba o njenem ljubezenskem življenju, saj naj bi se njeno srce znova ogrelo in to za dolgoletnega prijatelja. Po končanem večletnem razmerju z radijskem voditeljem in jezikoslovcem Luko Ličarjem naj bi bila srečna v objemu  glasbenika Davorja Božiča, ki se ga številni spominjajo iz oddaje Pod klobukom,njegova polsestra pa je pevka Pika Božič.
 
Preberite tudi:
Janševi Urška in Alenka izstopali z belima (FOTO)

Po nekaj mesecih pa je poslanka SDS sprožila ugibanja, ali morda v romanci ne razmišlja o naslednjem koraku, ki mu številni rečejo kar usodni: obljuba večne zvestobe. Irglova je objavila fotografijo na kateri nasmejana nosi belo obleko in čevlje kožne barve, ki razkazuje njene noge. »Moja edina bela obleka,« je razkrila poslanka, nato pa pomenljivo dodala: »Zaenkrat.« Ali je s tem mislila, da bo kmalu svojo garderobo dopolnila s še kakšno belo (poletno) obleko, ali pa, da načrtuje poroko - kot je pslošno znano, neveste ponavadi nosijo belo obleko.

Med sleidlci je Eva požela vsesplošno odobravanje zaradi bele obleke, eni sledilki pa se je vse skupaj zdelo sumljivo: »Tisti "zaenkrat" pa je nekam sumljivo napisan.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije