ELEGANTNI K MAŠI

Janševi Urška in Alenka izstopali z belima (FOTO)

Premier in njegova žena bosta kmalu praznovala obletnico poroke.
Fotografija: Urška Bačovnik Janša je izstopala v belem. FOTO: Twitter, Vlada RS
Odpri galerijo
Urška Bačovnik Janša je izstopala v belem. FOTO: Twitter, Vlada RS

Vlada je ponovno uvedla obvezno nošenje mask v zaprtih prostorih in na javnih krajih. Ukrep je začel veljati danes, na dan, ko naša država slavi 29. rojstni dan. Predstavniki vlade in drugi funkcionarji, med njimi predsednik državnega zbora Igor Zorčič in predsednik države Borut Pahor, pa so se očitno odločili biti dober zgled in so maske nosili že na praznični predvečer, ko so se udeležili maše za domovino v stolni cerkvi sv. Nikolaja v Ljubljani, ki jo je daroval nadškof metropolit Stanislav Zore.

Manjkal ni niti predsednik vlade Janez Janša, ki ga je spremljala soproga Urška Bačovnik Janša. Za to priložnost je oblekla belo obleko preprostih linij, h kateri ni nosila veliko nakita. Ob rahlo valoviti pričeski je nosila masko, ki je bila videti skoraj bolj kot modni dodatek, saj je bila enake barve kot obleka.

Alenka Jeraj je obleko dopolnila s suknjičem. FOTO: Twitter, SDS
Alenka Jeraj je obleko dopolnila s suknjičem. FOTO: Twitter, SDS
Ali se je premierjeva soproga stilsko uskladila z eno najbolj znanih poslank iz vrst SDS Alenko Jeraj, ni znano, je pa tudi Jerajeva prišla v stolnico v beli opravi in prav tako beli maski, pri čemer je imela nekaj več nakita. Obe Janševi dami sta tako izstopali (tudi) zaradi svojih belih mask, saj je večina nosila modre, t. i. kirurške maske.
 
Preberite tudi:
Žena predsednika vlade spakirala nahrbtnik in šla

Prvič sta se Janševa (on je tedaj vodil svojo prvo vlado, danes pa že tretjo) v javnosti skupaj pojavila 30. oktobra leta 2006 na proslavi za dan reformacije. Čez nekaj dni bosta praznovala 11. obletnico poroko; poročna slovesnost je 4. julija 2009 potekala v Drežnici nad Kobaridom.





Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije