LJUBEZENSKE PREVARE

Kot strela z jasnega: nekdanja ljubimca spet skupaj

Maja Martina Merljak in Jan Bučar sta se znašla na istem odru. Nekdanja ljubimca bosta nastopila v predstavi Ljubezenske prevare.
Fotografija: Maja Martina Merljak FOTO: Nataša Kralj
Odpri galerijo
Maja Martina Merljak FOTO: Nataša Kralj

Igralka Maja Martina Merljak in igralec Jan Bučar sta pred leti veljala za enega najlepših parčkov na slovenski sceni, a sta se pozneje razšla. Zdaj pa je kot strela z jasnega na dan udarila novica, da sta ponovno skupaj.

Jan Bučar. FOTO: Špas Teater
Jan Bučar. FOTO: Špas Teater
Govorice so presenetile mnoge, ki ju poznajo, saj je Maja Martina v razmerju z režiserjem Juretom Matjažičem, s katerim imata dva sina, Jan pa je bil do nedavnega še samski. Dejstvo je, da so številni novico, da sta igralca ponovno skupaj, razumeli malce po svoje. Merljakova in Bučar sta skupaj, a le na odru, v komično-romantičnem muzikalu Ljubezenske prevare v režiji Žige Flajnika.

Kako se bosta nekdanja partnerja iz resničnega življenja odrezala skupaj na gledaliških deskah, se bo pokazalo na premieri v Špas teatru 18. oktobra. Igralska zasedba predstave izpod peresa Andreja Rozmana - Roze obljublja vrtiljak dogajanja, zaplete, intrige, preračunljivost, malo romantike, očarljivosti šestdesetih, veliko dobre glasbe, znanih napevov, drzne interpretacije ter nov, drugačen pogled na ljubezen.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije