SPLETNA PREVARA

Jan Plestenjak žrtev prevare: In za to so še pokasirali ...

Pevec je razočaran nad navidezno idejo o svobodi, ki nam jo prodajajo.
Fotografija: Jan Plestenjak. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Jan Plestenjak. FOTO: Jože Suhadolnik

Priljubljenega slovenskega pevca Jana Plestenjaka je upravičeno razjezila lažna objava. Nekdo je brez njegovega privoljenja uporabil njegovo ime, češ da je zagovornik kriptovalut.


»Dragi moji. Spet objavljajo na internetu lažne reklame, v katerih uporabljajo moje ime. Nimam pojma o kriptovalutah, niti me ne zanimajo. V oglasih skušajo dati tezo izmišljotinam s tem, da navajajo podatke, ki da so bili objavljeni v oddaji Preverjeno, v Delu itn. To so popolne laži. Žal pa živimo v času, ko lahko vsak nepooblaščeno in nepreverjeno nabija. Google pa to še pokasira. Na koncu pa ne bo kaznovan nihče. Res živimo v ‘svobodi’,« je vidno razočarano zapisal Plestenjak, ki je znan po tem, da brez dlake na jeziku pove tisto, kar misli.

Plestenjak pa ni bil prvič žrtev spletne prevare. V začetku leta si je nekdo prilastil njegovo fotografijo in pod njo objavil laži z namenom, kot je zapisal Plestenjak, »da pridobi pozornost in zavaja naivne ljudi, da bi vlagali denar v neke prevare ali pa le zbiral klike«.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije