EMA FREŠ

Mlade pevke iz Popovega šova na Emo freš

V šovu so se predstavile slovenski javnosti, na Emi freš pa bodo zapele lastno skladbo, s katero želijo zastopati Slovenijo.
Fotografija: Ana Soklič FOTO: Adrian Pregelj, Rtv Slovenija
Odpri galerijo
Ana Soklič FOTO: Adrian Pregelj, Rtv Slovenija

Izbor slovenskega predstavnika na Pesmi Evrovizije 2022 se je že začel. Na RTV so danes razkrili 24 mladih glasbenikov, ki se bodo predstavili na Emi freš in se potegovali za nastop na Emi 2022. Seznam razkriva, da se bo za nastop na Emi potegovalo tudi nekaj pevk, ki smo jih spoznali v letošnjem šovu Slovenija ima talent. Med temi so zasedba Ain't Harmony, Anja Vodošek in duet De liri, ki se mu je uspelo prebiti v finale šova.

Na Emi freš bo nastopil še vsaj en znani obraz. V duetu Luma prepeva Lucija Harum, igralka, ki jo poznajo gledalci šova Kaj dogaja?. Zaigrala je tudi v seriji V imenu ljudstva, videti pa jo je mogoče tudi na odrih MGL.

Ema freš je priložnost za glasbene novince. Njihove skladbe so še v nastajanju, javnost pa bo lahko spremljala, kako nastajajo. Prvi del izbora bo na spletu na sporedu že 29. novembra. V štirih tednih bodo predstavili 24 izvajalcev, ki se bodo potegovali za uvrstitev v finalni izbor, ta pa bo na sporedu januarja 2022. Izmed 14 finalistov, se bodo na Emo uvrstili le štirje. Tam se bodo pridružili 16 že uveljavljenim glasbenikom.  

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije