BITKA Z RAKOM

Hajdi v solzah: Klicali so me iz bolnišnice

Zdravstveno stanje njene mame, ki se bori z rakom, se je poslabšalo. Hajdi je priznala, da se je dlje pripravljala na ta dan, a nanj nikoli ne moreš biti pripravljen
Fotografija: Hajdi doživlja težke trenutke. FOTO: Zaslonski posnetek, Instagram
Odpri galerijo
Hajdi doživlja težke trenutke. FOTO: Zaslonski posnetek, Instagram

Uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek je zaskrbljena za svojo mamo, ki že več let bije bitko z rakom. V ponedeljek je Hajdi na svojem na instagramu sledilcem razkrila, da se je zdravstveno stanje njene mame poslabšalo. Vsem je položila na srce, naj uživajo trenutke življenja, dokler so zdravi. 

»Danes je dan, na katerega se že dlje pripravljam. Pripravljam samo sebe, da bi se zaščitila. Zjutraj, ko sem dobila klic iz bolnišnice, da je stanje precej resno in naj z očetom oziroma z družino pridemo, na ta klic nisem bila pripravljena, ne glede na to, koliko sem se nanj pripravljala,« je s solzami v očeh povedala Hajdi.

Povedala je, da se njena mama še vedno bori z rakom. »Sploh ne vem, od kod črpa vso to moč. Zato jo še toliko bolj cenim in spoštujem in je moj veliki vzor in inspiracija.«

S svojimi sledilci je delila modrosti, ki bi marsikomu lahko prišle prav. FOTO: Zaslonski posnetek, Instagram
S svojimi sledilci je delila modrosti, ki bi marsikomu lahko prišle prav. FOTO: Zaslonski posnetek, Instagram

Na koncu ti ostanejo le še doživetja in spomini

Ne glede na to, kako hudo je vse skupaj, pa Hajdi pravi, da se tudi v takšnih trenutkih uči. »Učim se biti močna, učim se soočati z bolečino. S takšno bolečino, s kakršno se še nikoli v življenju nisem soočala. In učim se, kako kratko je življenje, kako majhni smo,« razmišlja Hajdi. 

Pravi, da je ob takšnih žalostnih dogodkih še toliko bolj pomembno, »da uživamo vsak dan in da se ne obremenjujemo z neumnimi stvarmi". 

»Na koncu, ko takole ležiš kot trenutno moja mama, ti ostanejo le še doživetja in spomini. Naredite si tako, da jih bo v življenju čim več. Dokler smo zdravi, skušajmo najti kanček veselja in radosti, da se oprimemo na to in se potegnemo navzgor iz vsake slabe situacije,« je Hajdi zaključila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije