ČUKI

FOTO: Neprepoznavni Jože Potrebuješ

Čuki so posneli nov hit za najmlajše, ki nosi naslov Mravljice Jože, Miha, Matjaž in Jernej so se preobrazili v gozdne palčke.
Fotografija: FOTO: Mare Vavpotič
Odpri galerijo
FOTO: Mare Vavpotič

Čuki so ena najmarljivejših zasedb na slovenski glasbeni sceni, o tem ni nobenega dvoma. Kaj vse so ustvarili v tridesetih letih, so nam lani ob tem času prikazali na nepozabnem koncertu v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. Zaigrali so številne uspešnice, ki jih prepevajo vse generacije Slovencev. In ker so Čuki zagotovo pridni kot mravljice, so te dni posneli pesem o teh malih žuželkah.
Pesem Mravljice je dobila simpatično videopodobo. FOTO: INSTAGRAM
Pesem Mravljice je dobila simpatično videopodobo. FOTO: INSTAGRAM

Nalezljivo in navihano pesem z vzpodbudnim in malce nagajivim sporočilom boste lahko slišali tudi v letošnji, že 12. sezoni otroške serije Ribič Pepe, ob njej pa bodo mali nadobudneži zagotovo tudi zaplesali, saj so Čuki kot po navadi tudi za tale hit sestavili koreografijo. Pesem je kot vse tovrstne uspešnice napisal Jože Potrebuješ, ki se še kako zaveda, da je za otoke zelo pomembno, da prepevajo slovenske pesmi že od ranega otroštva.

Pesem Mravljice je dobila simpatično videopodobo, v kateri so se Čuki spremenili v gozdne palčke. V pravljični deželi Gorajte so se Miha, Jože, Matjaž in Jernej tako zelo zabavali, da je padla celo ideja, da bi posneli nadaljevanko s temi liki, saj jih bodo otroci prav gotovo vzeli za svoje. Gozdni Joža, rezervni Bedanec Jernej, Brincljev mrzli bratranec Matjaž in Groz(d)ni Miha so glavni junaki, ki vam bodo prirasli k srcu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije