SPREMEMBA ŽIVLJENJA

FOTO: Ločena slovenska voditeljica po letu dni neprepoznavna

Doživela je preobrazbo.
Fotografija: Jelena Vadnjal se je spremenila. FOTO: Polona Pirc
Odpri galerijo
Jelena Vadnjal se je spremenila. FOTO: Polona Pirc

V začetku tega leta je nekdanja televizijska voditeljica in slaščičarka Jelena Vadnjal razkrila, da se po 15 letih zakona ločuje. Poročena je bila z glasbenikom in novinarjem Simonom Vadnjalom, s katerim ima hčer Mišo Zarjo. Že pred enim letom si je vzela čas zase in se začela ukvarjati s tajskim boksom. Pred dnevi je napisala, kaj je doživela v enem letu (nelektorirano):

»Točno 1 leto je odkar treniram tajski boks... Moj prvi trening? Katastrofa; nič mi ni blo jasno. A sem trmasto vztrajala. Treniram vedno več in se trudim, da treningov ne izpustim. Priznam, včasih je res težko usklajevat “poklic” mame, redno službo, s.p., različne projekte in nekje vmes še trenirat. Velikokrat ima dan premalo ur in priznam, da se tut men se včasih ne da, pa se vedno znova zmotiviram. In ja, sem občutljiva na izjave tipa, boks ni šport za ženske; ženske, ki trenirajo boks so možače ipd. Zato prosim ne tega govorit vpričo mene.

Bottom line: pred 1 letom si nisem niti predstavljala, da bom danes tukaj, kjer sem. Zahvaljujoč tajskemu boksu sem v najboljši formi ever; srečna, vesela, žarim (tako pravijo drugi ), ljubim, živim.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije