ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS

Žirantka v solzah, David ostal brez mikrofona (FOTO)

Nedeljski šov je postregel s številnimi presnečenji.
Fotografija: Nika ni mogla zadržati solz. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Nika ni mogla zadržati solz. FOTO: Voyo

V nedeljski oddaji Znan obraz ima svoj glas so se tekmovalci borili za vstop v finale. Na četrti žirantski stol je tokrat sedla vrhunska plesalka in koreografinja Nika Kljun. Po seštevku ocen gledalcev, žirije in sotekmovalcev je zmagala Eva Boto, ki je zapela pesem Ansambla bratov Avsenik. Eva je ob zmagi od veselja kar zajodlala. Ob njenem nastopu pa je zajokala Nika, saj je pokojno pevko tudi osebno poznala in ji je imitacija segla do srca. »Neverjetno je, kako se življenjski krog sklene. Poznala sem Danico, ki je bila izjemna ženska,« je v solzah dejala. 
David je skoraj ostal brez mikrofona. FOTO: Voyo
David je skoraj ostal brez mikrofona. FOTO: Voyo

Med nastopom Davida Amara pa se je pripetila manjša nezgoda. Med imitiranjem Justina Timberlaka je med energičnim nastopom polomil mikrofon, vendar je vse skupaj profesionalno izpeljal do konca. Spet je bila najbolj navdušena prav Kljunova, ki je Justinom že sodelovala, na odru pa so jo presenetili tudi plesalci Bolera, ki jih zelo dobro pozna. 

Znani finalisti

V naslednji oddaji se bodo v velikem finalu pomerili David, Eva, Matic Supovec in Srđan Milovanović. Preostali štirje tekmovalci bodo zapeli v duetih. 
 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije