ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS

Preoblekel se je v Alenko Gotar, kmalu se je oglasil njen mož

Predstavnica Slovenije na Evroviziji 2007 se je nasmejala do solz.
Fotografija: Alex Volasko kot Alenka Gotar. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Alex Volasko kot Alenka Gotar. FOTO: Pop TV

V oddaji Znan obraz ima svoj glas smo ob nedeljah zvečer priča bolj ali manj posrečenim preobrazbam nastopajočih v slovenske in svetovne glasbene zvezde. V nedeljskem šovu smo videli kar dva evrovizijska nastopa. Zmagovalec Srđan Milovanović se je preobrazil v žiranta Tomaža Miheliča, ki je kot Marlenna leta 2002 zastopal Slovenijo na Evroviziji s Sestrami in pesmijo Lahko mi podariš samo ljubezen. Še pred njim pa se je v Alenko Gotar preobrazil Alex Volasko in zapel zmagovalno pesem z Eme 2007 Cvet z juga.
 
Preberite tudi:

Med šovom se je oglasila Salome: Stari, meni se je muca »zapalila«Alex je priznal, da se mu je glas tresel, vendar ne zaradi glasilk, temveč ker je bil že dve uri v šestcentimetrskih petah. »Kapo dol ženskam,« se je poklonil nežnejšemu spolu. »Če bi bile pete dva centimetra višje, bi bile za v posteljo,« pa je dejal Tomaž.

Na račun Volaska se je usul plaz pohval. Oglasila se je tudi Alenka, ki je Alexa kar takoj razglasila za zmagovalca večera, do solz pa jo je nasmejal njen mož Anže Šuštar s hudomušnim komentarjem: »Alex Volasko, bravo! Bi te kar oženil!«


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije