LEGENDA

Vse najboljše, Mateja!

Tančica skrivnosti, ki ovija njeno slovo od belih strmin in javnega nastopanja, nam ne da miru, pa tudi njej očitno ne, saj jo vprašanje Zakaj? še vedno spremlja.
Fotografija: Vesna Milek je edina, ki ji je uspelo po toliko letih pred kamere zvabiti Matejo Svet.
Odpri galerijo
Vesna Milek je edina, ki ji je uspelo po toliko letih pred kamere zvabiti Matejo Svet.

Kar precej znanih Slovenk si bo leto 2018 zapomnilo po srečanju z abrahamom. Tudi smučarska legenda Mateja Svet je vstopila v klub 50, in čeprav je svojo profesionalno kariero končala zelo zgodaj, je spomin na njene podvige še kako živ. Tančica skrivnosti, ki ovija njeno slovo od belih strmin in javnega nastopanja, nam ne da miru, pa tudi njej očitno ne, saj jo vprašanje Zakaj? še vedno spremlja.

Odmaknjena v zasebnost uživa družinsko življenje s hčerko Taro, z vso strastjo pa se predaja delu na psihiatriji, kjer s pridom uporablja znanje s študija delovne terapije. V redkih in dokaj skopih izjavah ne skriva olajšanja, ker njen telefon ne zvoni več v nedogled in oboževalci ne trkajo več na njena vrata, kot so na vrhuncu slave. Malce je še povezana s smučanjem, predvsem prek edinke, s katero se odlično razumeta in sta pravi zaupnici.

Naši prvi lastnici svetovnega zlata, olimpijske medalje in malega kristalnega globusa želimo vse najboljše, v upanju, da bo nekoč le razodela tako strogo varovano tajno. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije