Norma in Bernard sta nam potrdila veselo novico

Norma Korošec in Bernard Brščič sta se poročila.
Fotografija: Prvak stranke DOM Bernard Brščič in Norma Korošec sta skupaj nastopila na evropskih volitvah, v zadnjem času pa so ju večkrat videli skupaj. FOTO: Blaž Samec
Odpri galerijo
Prvak stranke DOM Bernard Brščič in Norma Korošec sta skupaj nastopila na evropskih volitvah, v zadnjem času pa so ju večkrat videli skupaj. FOTO: Blaž Samec

Novice, ki so krožile pred meseci, so se izkazale za resnične. Norma Korošec (če se sploh še tako piše) in Bernard Brščič sta se poročila. Novico sta za Slovenske novice potrdila oba, a o podrobnostih s poroke nista želela govoriti, saj »nisva nagnjena k osladnim zgodbam«, je povedal Brščič.

Veselega dne nista želela podrobneje komentirati, a je bila, sodeč po Brščičevih besedah, poroka bolj v znamenju ljubezni kot pa v številčnosti svatov. Prav tako Koroščeva ni želela pojasniti, ali je sprejela možev priimek.
Preberite tudi: Novi parček v politiki? Norma in 20 let starejši Brščič v intimni zvezi

Od nekdanje soproge se je razvezal


O njuni intimni zvezi se je govorilo že avgusta lani, ko je njuno skrivnost potrdila kar podpredsednica stranke Domovinska liga (DOM) Lucija Šikovec Ušaj. Odnos med golobčkoma naj bi v stranki povzročil mali začasni razkol, saj je takrat počilo med predsednikom stranke Brščičem in Ušajevo. Posredi naj bi tako bil intimni odnos med 45-letnim Brščičem in 24-letno konservativno aktivistko Koroščevo, ki je bila pred prihodom v Domovinsko ligo aktivna sodelavka Aleša Primca, predsednika stranke Glas za otroke in družine.

Ušajeva je takrat še povedala, da se je Brščič poleti tudi razvezal od prejšnje žene, s katero imata tri hčerke.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije