ODDAJA V ŽIVO

Tea v solzah: fant udaril z roko po mizi in zapustil Bar

Med Matejom in Teo se nekaj plete, Bar je zapustila Maruša.
Fotografija: Barovka ni mogla zdržati solz. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
Barovka ni mogla zdržati solz. FOTO: Planet TV

Tea je v tokratni oddaji v živo le priznala, da ji je Matej všeč. Med njima se namreč zadnji teden nekaj plete, kar pa seveda njenemu nekdanjemu fantu ni bilo všeč. Ko se je oglasil v lokalu in mu je povedala, da je med njima zagotovo konec, je udaril z roko po mizi in dramatično zapustil Bar. Ko je Tea gledala posnetke minulega tedna, so se ji v očeh nabrale solze. »Super se imam,« pa je odnos s Teo komentiral Matej. Oba pravita, da bosta videla, kako bo, ko prideta iz šova.

Če hočete vojno, jo boste dobili

V Baru pa je nastala napetost med novimi in starimi tekmovalci. Prišleki so namreč pod vodstvom Gašperja pričeli taktizirati. Sestankovali so kar v spalnici, od koder je bilo slišati, da morajo na svojo stran pridobiti še Katarino. »Tako bomo številnejši,« je prepričan Grega. 'Staroselci' so bili nad tem razkritjem v oddaji v živo negativno presenečeni. Gregor je voditeljema dejal, da se mu ne bi zdelo pošteno, če bi v finalu sedela dva tekmovalca, ki sta v Bar prišla 10 tednov kasneje kot oni. »Če hočejo vojno, jo bodo dobili,« je odločno dejal.  

Na vročem stolu so se po zaslugi Kristiana znašli Maruša, Tea, Sandi in Grega. Bar je morala zapustiti najmlajša tekmovalka. Maruša ob odhodu ni mogla zdržati joka.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije