PO OPERACIJI

Slovenski kralj seksa hudo zbolel: pred težko življenjsko preizkušnjo (FOTO)

Iztok Gartner, ki na TV Arena vodi oddajo Gartnerjev bordel, pristal v bolnišnici.
Fotografija: Iztok Gartner bo pogrešal letošnji erotični festival v Celju, ki bo že prihodnji konec tedna. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Iztok Gartner bo pogrešal letošnji erotični festival v Celju, ki bo že prihodnji konec tedna. FOTO: Osebni arhiv

»Prijatelji, letos me prvič po šestih letih ne bo na celjskem erotičnem sejmu, kjer sem imel vedno svoj kavč in intervjuje z vsemi glavnimi akterkami in akterji. Lepo pozdravite vse pornese v mojem imenu in jim povejte, da me lahko pridejo obiskat v bolnišnico. Zgoraj in spodaj brez, seveda,« se je na facebooku pošalil Celjan Iztok Gartner, ki se je na operativni poseg pripravljal že nekaj časa.

Iztok Gartner po operaciji. FOTO: Zaslonski posnetek, Twitter
Iztok Gartner po operaciji. FOTO: Zaslonski posnetek, Twitter
Iztok je operacijo uspešno prestal in je danes na vsezgodaj zjutraj objavil fotografijo iz bolnišnice s pripisom: »Preživel operacijo. Boli ko svinja, ampak še vedno migam«.

Iztok tako ostaja optimist in upa na najboljše, čeprav gre za zapleteno bolezen. Tik pred odhodom v bolnišnico nam je priznal, da zadeva še zdaleč ni nedolžna in da ga kar precej skrbi. Ne morda toliko operativni poseg, ampak vse tisto, kar bo še sledilo po njem. Številni so ga v zadnjih dneh bodrili, da bo že še vse dobro in da mora ostati trden in pozitiven, kot zna le on. A nam je priznal, da je vrag odnesel šalo, ko je dobil še zadnje izvide.



Iztok in njegov mali PU. FOTO: Osebni arhiv
Iztok in njegov mali PU. FOTO: Osebni arhiv
Da je nervozen, pa je v zadnjih dneh pred odhodom v bolnišnico začutil tudi njegov črni pomeranec PU, ki ga je letos poleti prejel za darilo od direktorja Arene TV Borisa Kuglerja, o čemer smo poročali prav v Slovenskih novicah. Mali PU se namreč kar ni in ni hotel ločiti od njega in se ga je oklepal kot klop. Iztoku tudi mi želimo čim prejšnje okrevanje in vrnitev domov, kjer ga bosta njegov mali PU in izbranka Katja gotovo težko čakala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije