ZMAGOVALKA EME

Ana o Jezusu, njen fant pa s peterokrako v zaodrju Eme (FOTO)

Srečno zaljubljena Ana Soklič bo svojo oazo miru iskala pri partnerju Petru.
Fotografija: Šokirana že ob razglasitvi, da se je uvrstila v superfinale letošnjega izbora Eme. FOTO: Rtvslo.si
Odpri galerijo
Šokirana že ob razglasitvi, da se je uvrstila v superfinale letošnjega izbora Eme. FOTO: Rtvslo.si

Že vrabci čivkajo, da bo maja na Evroviziji v Rotterdamu Slovenijo zastopala Ana Soklič s pesmijo Voda. Fotografije iz zaodrja Eme, kjer je tekmovalo 12 izvajalcev, razkrivajo, da je pevki v najbolj napetih trenutkih odločitve, kdo bo postal letošnji zmagovalec slovenskega izbora, družbo delal njen fant Peter Simončič.

Ana Soklič s svojim fantom Petrom. FOTO: Mediaspeed
Ana Soklič s svojim fantom Petrom. FOTO: Mediaspeed

Po koncu izbora so številni udarili po pevki zaradi izjave o Jezusu Kristusu in veri, a kot kaže, ima tudi Anin Peter svojega junaka. Ta je svojo drago v zaodrju čakal v preprosti obleki in majici znanega stripovskega junaka Captain America, po katerem so posneli tudi film.

Letošnja zmagovalka, 36-letna Ana, je že nekaj časa srečno zaljubljena, s fantom pa sta si večkrat privoščita kakšen oddih ob slastni kulinariki in z dolgimi sprehodi.



Tudi tokrat bo ob medijskem obleganju svojo oazo miru iskala pri partnerju Petru, ki ji vseskozi stoji ob strani in jo razume. »To se mi zdi pomembno, imeti nekoga, s katerim deliš vse,« je za Slovenske novice povedala nasmejana glasbenica.
Preberite tudi: Ne boste verjeli, kakšen luksuz je Ana Soklič objavila dan pred Emo (VIDEO in FOTO)
Ana Soklič s svojim fantom Petrom. FOTO: Mediaspeed
Ana Soklič s svojim fantom Petrom. FOTO: Mediaspeed
V enem od intervjujev je razkrila, da Peter nastopa tudi v zmagovalni skladbi Voda, saj ga omenja v delu besedila, ko reče »ne zmore v naju dva ...«. Peter je sicer zaposlen v enem od slovenskih štartnikov za izdelavo panoramskih kart.

Ana Soklič je na slovenskem izboru za pesem Evrovizije nastopila že večkrat, in sicer kot back vokalistka Giannija Rijavca, ki je leta 2002 nastopil s pesmijo Baby blue, leta 2004 samostojno s pesmijo If you in 2007 s pesmijo Oče, obakrat pod psevdonimom Diona Dim.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije